Se on kesä ny! Nimittäin tänään liidettiin ekaa kertaa ulkona! Ja on siinä vaan oma hohtonsa :) (...joka himmenee myöhemmin kesällä hyttysten, hirvikärpästen ja sateiden myötä...) Treenasin Marken ryhmässä Nipsulla, koska Luulla on ollut kaksi agipäivää putkeen, ja Nipsun treenit jäivät eilen väliin Luun kisojen takia. Oli sitä paitsi ohjaajalle terapeuttista!

Hyppyradalla oli 27 estettä, mutta se tuntui lyhyemmältä, koska siinä oli monta hyppysuoraa. Siis lyhyemmältä noin niinkuin henkisesti, ei fyysisesti ;) Juosta sai ihan kiitettävästi. Mentiin Nipsun kanssa eka pätkä nollana melkein loppuun, sitten tuli kielto esteellä 26. Siinä pyörittiin kahdella hypyllä, enkä vaan putkea varoessani lähettänyt hypylle yhtään.

Kokeiltiin pyörityskohta uudestaan sekä niillä pyörityksillä että niistopersjätöllä. Molemmat toimi hyvin. Pyörimiset on kyllä Nipsun juttu :)

Sitten uudestaan alusta. Nyt sössittiin kakkoseste, jossa olin varmaan myöhässä ja Nipsu kompuroi rimaan. Uudella yrityksellä paremmin ja sitten päästiin taas koko rata yhdellä kiellolla. Huolimaton irrotus hypylle, taas. Meno tuntui kyllä ihan helpolta ja vaivattomalta. Aluksi yllätti hiekan liukkaus ja sudin parissa kurvissa tyhjää, ennen kuin jalat tottuivat alustaan :) Pitäis vihdoin hommata ne uudet kengät, hyvin palvelleista ja muuten kestävistä Integratoreista on nappulat jo aika kuluneet.

Mitään ihmeellisyyksiä ei radalla ollut. Kakkosesteelle tein ensin valssin, mutta sitten kokeilin niistollakin. Molemmissa vähän valui, mutta tuota niistohommaa pitäisi treenata. Yhteen kohtaan tein ihan vapaaehtoisesti sylkkärin! Ja ihan hyvin toimi. Siitä Nipsu myös irtosi hypyn takana olevaan putkeen. Pakkovalssissa jalat meni taas vähän miten sattuu, mutta sain mä sen tehtyä. Muuten lähinnä vaan juostiin ja Nipsu irtosi esteille ihan kivasti.

Jäähkälenkki tehtiin metsässä ja saatiin Miinu ja Salla seuraksi. Koska Luu ei ollut treenannut, se sai juosta Bertan ja Riston kanssa, ja kyllä se juoksikin! Näki, miten se nautti joka solullaan, kun sai mennä kavereitten kaa :) Jotenkin pääsi tukkakin kastumaan mahaa myöten... Kai se kävi taas juomassa, ja rannassa juodessa helposti kastuu, ihan vahingossa ;)

Oman ryhmän koutsauskin oli tosi kivaa, kun saatiin Aronin nollakakkua :) Se olikin tämän ryhmän ensimmäinen laatuaan! Mulla on kyllä tosi kiva ryhmä. Kaikkia kannustetaan ja kentän laidalta kuuluu kunnon hurraukset, kun jollain onnistuu joku vaikea kohta. Ei ihme, että tällä asenteella alkaa tulla tuloksiakin :)