Aamulla jotain pientä tokottelua lähikentällä.

Luu aloitti kaukoilla. Tein vain yhden aloituksen, jossa vapautin heti kääntymisestä takapalkalle, jonka laittamista Luu ei ollut huomannut. Tuli siis ihan yllärinä ja etsiskeli namialustaa hetken hämmentyneenä. Sitten tekniikkaa lähempää. Siirsin takapalkan takaviistoon, kun alkoi risoa se vinoon kääntyminen. Näin vähän parempi. Ei malttanut millään olla pompsauttelematta takajalkoja. Ennakoi myös jotain vaihtoja. Varsinkin seisomisessa on joskus ihan mahdoton vain olla...

Sitten seuraamista, teemana edelleen ne vasemmalle käännökset. Alkuun taas askelia oikealle ja sitten käännöksiä seuraamisesta. Sinne päin, mutta haluaisin sen kyllä tekevän enemmän töitä. Juoksussa vielä huonommin, mutta jotain yritystä niissäkin.

Idarin asentoja sekaisin. Nyt kaikki oikein, jes! Ei tehty sitten kuin pari settiä.

Tuittu vinkui tolpassaan ja pääsi lopuksi tekemään kaukoja. Voi jeesus taas... Koitettiin ensin takapalkan kanssa, mutta Tuittu ei pystynyt sitten mitenkään keskittymään, kun oli se nami siellä selän takana. Loput sitten ilman. Päädyttiin hinkkaamaan M-I-vaihtoja, kun ei vaan voinut istua..! Aina piti nousta seisomaan. Paloi jo vähän käämitkin. Lopulta tein ihan läheltä namiavullakin, mutta ei siitäkään oikein mitään tule, kun yksi on niin pieni, liukas ja nopealiikkeinen.