Maanantaina Syyllä oli fyssariaika Elinalle. Alunperin oli aika Luullekin :( Syyllä oli rintaranka varsin jumissa, muuten ei mitään ihmeempää.

Tiistaina oli TamSKin etäkokous, jossa julkistettiin myös vuoden koira -kisan tulokset. Luu oli vuoden rallytoko-tulokas <3 Tippa tuli linssiin, kun pj Einari lähetti sille terveiset pilvenreunalle.

Keskiviikkona ohjaaja etäopiskeli tokokoiran fysiikkaa aksatreenien sijasta. Oli hyvä Tanja Pitkäsen luento! Taas muutama uusi vinkki takataskuun, jos mulla vielä joskus on tokokoiran alku :D

Torstai vielä taukoiltiin, mutta perjantaina käytiin sitten treenaamassa sekä tokoa että aksaa. Seuruupaikan tehohinkkaus näyttää jo pieniä edistymisen merkkejä, saatiin tehtyä kivan tuntuisia muutaman askeleen pätkiä.

Aksassa ois ollut parempi paikka tehdä vaan jotain tekniikkahinkkausta, mutta en malttanut olla treenaamatta Jonnan eskarirataa.

vko15_Jonna.jpg

Tehtiin ensin pikkupätkiä ja saatiinkin kaikki aika hyviksi. Kakkosen wrappiin jäämistä palkkailin ja sen jälkeen se toimi radan yhteydessä moitteetta :) 10-kepit onnistui kerrasta, mutta kahta muuta piti vähän treenata. 15 meni silti ilman verkkoa! Siinä autoin suosiolla liikkeella suht pitkälle, koska itsenäinen irtoaminen olisi ollut yksinään koko treenin aihe :D Vikoille kepeille mennessä putken ohitus oli ihan pala kakkua, mutta helposti valui kakkoseen. Nää umpikulmat on kyllä seuraava projekti nyt, kun avoissa on päästy eteenpäin.

Koska aikaa oli vielä, niin kokeiltiin koko rataa 1-19. Päätin, että mennään vaan kerran siihen asti, kun päästään. Ja päästiinkin 18 ekaa! <3 Kepeillä valui kakkosväliin. Olipa kivaa ja helppoa! Jännä nähdä, mitä kisoissa tulee tapahtumaan, siirtyykö tämä selvästi parantunut meno yhtään sinne.

20210416_102801.jpg

Sunnuntaina oli viikon toiset ja viimeiset treenit, Reetta Pirttikosken koulutus isolla kentällä. Syy oli ekalla kierroksella oikein kiva, niin järkevässä mielentilassa kuin nyt ratatreenissä parhaimmillaan pystyy! Toisella se alkoi selvästi väsyä ja "idioottivirheet" ja rimat lisääntyivät. Saatiin Reetalta ihan hyviä vinkkejä sekä omaan ohjaamiseen että treeniin kierrosten kasvaessa. Ja pari uutta kokeiltavaa juttua takaakiertoihin.

Tuli jännä tunne videoita jälkikäteen katsoessa. Näyttää, että saatiin tehtyä vain pikkupätkiä ja tosi iso osa pätkistä katkesi virheeseen (rima, kielto, keppien aloitus). Silti fiilis treeneistä jäi plussan puolelle :o Tekihän Syy toki monta vaikeaa juttua tosi hyvin! Aan malttoi tulla joka kerta, vippaus sujui superhyvin ja keppien avokulmakin löytyi ihan itte. Puomi tehtiin alussa vain kerran, ja sekin oli siedettävä, vaikka ryysin päällejuoksuun.

Videolla on melkein kaikki pätkät.

Meillä oli viikon ajan myös vieraileva tähti, kun Into tuli hoitoon muun perheen lomaillessa lapissa. Ihan kiva viikko taisi papallakin lopulta olla, vaikka alkuun se oli vähän ihmeissään vieraasta paikasta <3 Syyn mielestähän Into on ihan käsittämättömän ihana, mutta onneksi uutuudenviehätys laantui, eikä se ekan illan jälkeen ollut koko ajan toisen kimpussa :D

20210414_154831.jpg