Viime viikon tiistaina taas Syyn pentutreeneihin. Vire on alkanut näissä kimppatreeneissä nousta siihen malliin, että meno on välillä aika villiä... Tällä kertaa Syy onnistui kaatamaan painavan puisen väliaidan - ja melkein vielä Tarmon päälle. Ihan vaan vähän kurkotti aidan päälle jätettyä leluaan, mutta hupsista. No, koirille ei jäänyt traumoja. Ainakin siitä päätellen, että Syy yritti vielä toistaa temppunsa :D

Mulla ei ollut oikein mitään suunnitelmaa, joten tehtiin tavallisia juttuja. Sivulletulot oli vähän mitä sattuu, seuraamisessa ei oikein jaksanut keskittyä ja kapulanpitotreenit ovat suorastaan koomisia :p Ja semmoista :D

Keskiviikkona agivalkun vuoro ja tällä viikolla oli näköjään teemana ulkopuoliset koutsit, kun Tanja tuli vetämään treenit :)

Oli aika vaikeaa, mutta taas vaan tuli niitä onnistumisiakin. Parissa kohtaa oli haasteena, ettei Luu vaan kääntynyt. Tämä toki korostui vielä lopputreenistä, kun alkoi tulla väsymystäkin. Alussa ei kääntynyt kepeiltä, kun olin jo putken takana. Tähän auttoi jalkojen näkyviin jättäminen. Välistävetoa puolivalssilla tai japsilla tein varmaan sata kertaa, ja ei se vaan hyvältä tunnu! Aluksi tuli kyllä liikkeen mukaan tosi hyvin, kun vaan osaisin liikkua. Ennen kuin sain oman liikkeen kuntoon, lakkasi sitten tulemasta :D

Kotiläksyksi saatiin putkeenmenoja suullisella käskyllä. Radassa oli putki-puomi-erottelu, jossa linja edelliseltä hypyltä käänsi puomille, enkä saanut pelkällä käskyllä Luuta putkeen. Enkä siis myöskään ehtinyt ohjaamaan, joten puomille meni.

Torstaina pidettiin välipäivä ja perjantaina käytiin treenaamassa tokoa, aika lyhyesti.

Luu aloitti zetalla. Asennot ok ja vähän jotain jippoja seuruuseen.

Tunnarikapulat laitoin maassa olevan hyppylaudan päälle. Luu teki siististi.

Kaukoja jonkunlainen sarja.

Kiertonoudossa yritin vahvistaa tolpan katsomista, mutta en keksinyt tähän vielä parasta keinoa. Lelua heittelin hämyksi, mutta hommaa sotki vielä se bonus, että Luu alkoi lähteä "missä tolpasta", joten piti treenata toistakin asiaa... Lisäksi vähän muutenkin alun hinkkausta ja lopulta itse liikettäkin.

Luoksetulosta tehtiin erikseen stoppeja ja loppuja.

Syy teki seuraamista ja sivulletuloja. Jälkimmäisiä eri kulmista ja vähän myös korjauksia melkein oikeasta paikasta.

Noudosta kapulanpitoa seuraamisessa ja sivulla. Tai siis sen opettelua, Syyhän ei tätä osaa :D Lisäksi palautuksia käsikosketukseen.

Kaikkia jääviä. Pitäisi kai jossain vaiheessa koittaa saada maahanmenoa ja seisomista sivullekin, istuminen on jo ihan hyvällä mallilla.

Tolpan kiertoa, joka alkoi sujua siihen toiseenkin suuntaan :)