Olipa pitkä päivä. Lähdin kotoa yhdeksän jälkeen ja tulin takaisin vähän ennen kahdeksaa. BH-kokeen lisäksi ehdittiin käydä porukoilla vappusyömässä ja treenata tokoa. Aurinko paistoi koko päivän ja naama taisi vähän kärtsähtää! Kohta tulee siis kesä!

Kokeen tuomaroi Jani Heinilä. Saatiin lähtönumeroksi neljä, eli oltiin kakkosparin jälkimmäinen koirakko. Ensin tehtiin siis paikkamakuu. Luu valahti vähän mutkalle toinen tassu koukkuun, mutta pysyi siinä asennossa hievahtamatta. Meidän paikkamakuu kesti vielä aika kauan, kun pari haahuili ja teki vähän pidemmän kaavan kautta. Itsellä alkoi käydä aika pitkäksi. Saatiin huomatus pään maassa pitämisestä, mutta koska Luu oli siitä huolimatta kuulemma tarkkaavainen, arvosana oli kuitenkin erinomainen.

Se meidän pari lähti sitten paikkamakuusta ennen kuin ohjaaja ehti paikalleen ja ennen kuin me oltiin siis aloitettu suoritustamme. Onneksi lähti sitten heti, jos oli lähdössä. Vaikka ei kyllä Luusta tuntunut välittävän, vaan lähti ohjaajansa perään. Mutta saatiin tehdä liikkeet sitten ihan rauhassa.

Seuraamisissa oli jotain pientä levottomuutta ja pari kertaa taisi kontakti nopeasti tipahtaa. Ihan kohtuullisen tasaiselta kuitenkin tuntui. Henkilöryhmät ok. Molemmista seuraamisista saatiin erinomaiset. Tuomari mainitsi erikseen, että Luun häntä heiluu hauskasti kahdeksikkoa :) Mulla vähän petti pokka, kun mainitsi arvostelussa myös jotain Luun itsetunnosta, että se ei ainakaan ole mitenkään musertunut... :D No ei ole saatu muserrettua, vaikka joskus on jopa yritetty <3

Istuminen oli muuten hyvä (no eipä siinä ole paljon tekemistä, kun istuminen "tehdään" pysähdyksestä), mutta katseli istuessaan turhaan ympärilleen. Siitä erittäin hyvä. Maahanmeno oli hyvä, luoksetulossa eteentulo oli vino. Siitä kuitenkin erinomainen.

Kaupunkiosuus tehtiin Cittarin parkkiksella. En osannut päättää, annanko Luun huidella pitkällä hihnalla, yritänkö pitää hollilla "nätisti"-käskyllä (josta joutuu aina vääntämään) vai mennäänkö ihan seuraamisella (joka on huonoa tuommoisessa tilanteessa). Lopulta mentiin sitten sillä pitkällä hihnalla ja Luu tietenkin kiskoi kuin hullu... Lenkillä sen kävelemisessä on jo jotain järkeä, mutta heti kun on joku poikkeava tilanne, sillä lähtee keulimaan. Häiriköistä se ei välittänyt tippaakaan ja odotteli hihnassakin nätisti. Autosta ulostulevaa henkilöä se ehti käydä vähän halimassa... Tuomari totesi, että hihnassa se ei kyllä osaa käyttäytyä, mutta muuten ei ollut ongelmia ;)

Eli läpi meni, että heilahti! :)

Päivällisen jälkeen käytiin vielä tokoilemassa Katin ja Maijun kanssa.

Luu teki ensin pari ruutua. Ekalle merkille meni hitaasti, banaanilla ja jäi vajaaksi. Seuraavilla parempi. Ekalla ruutuunlähetyksellä meni ihan takarajalle, mutta oli sisällä. Tokalla meni ihan oudosti epäröiden (hämmentyi ehkä kentälle ilmaantuneesta lapsesta) ja jäi etunurkkaan. Tästä moitteet (joista korjasi parempaan paikkaan) ja uusi yritys. Nyt ihan ok.

Luoksetuloleikkiä, johon liitin jo muutaman stopin. Vielä ei täysin tajua ideaa, mutta kyllä se varmaan siitä. Tää on kyllä hauska treeni, koska Luu rakastaa juoksemista. Sillä on selvästi kivaa!

Sitten tehtiin seuraamista liikkuroituna. Edelleen huonompaa, mutta täytyy vaan treenailla! Mä myös tahdon vääntyä vinoon ja halvauttaa vasemman käden, joten tätäkin pitäisi jonkun vahtia...

Tunnari, nyt siis vaihteeksi ilman palkattomuuksia alla. Reilummin kapuloita sikin sokin, en mennyt vahtimaan. Kati oli ystävällisesti järjestänyt kapulat niin, että oma on helppo erottaa. Harmi vaan, että olen niin sisäisesti blondi, että en ilman lisäohjeita tajunnut yhden kapulan olevan pystysuunnassa, kun muut olivat vaakana... Luu lähti taas vähän takinliepeet lepattaen, mutta kokosi itsensä hienosti kapuloilla. Se teki semmoisen rauhoittelukierroksen ensin kapuloiden ympärillä. Ei ole ehkä niin nättiä, mutta tässä vaiheessa Luulta hyvin toimittu. Pystyi sitten haistelemaan hyvin ja tuomaan oman. Palkkasin vauhdista.

Treenien jälkeen tehtiin pieni lenkki Maijun kanssa. Vaikka pitikin ikään kuin jäähdytellä, niin annettiin lopulta Luun ja Ihmeen juosta vähän aikaa, kun niillä näytti olevan niin kivaa <3 Meinasi vaan Härmälä käydä ahtaaksi...Treenien alussa niillä oli tullut pieni tappelu, kun Luu tunki Maijun kassille, mutta mitäpä sitä vanhoja muistelemaan :)