Järkättiin (=Johanna järkkäsi) tänään match shown EO-reissukassan kartuttamiseksi. Niin paljon mielekkäämpää kuin onkin järkätä epiksiä tai muita agilitytapahtumia, niin kyllä noin niin kuin taloudellisesti mätsäri on aikas kova juttu! ISO kiitos tätäkin kautta ja tässäkin yhteydessä kaikille talkoissa olleille ja meitä avustaneille. Tällä menolla minäkin saatan selvitä Tsekin reissusta ilman henkikökohtaista vararikkoa :)

Olin ajatellut jääväni vielä tokoilemaan päivän päätteeksi jäähallin hiekkakentälle. Puhtia ei sitten kuitenkaan enää liiemmin riittänyt, mutta käytiin kuitenkin vähän riekkumassa Luun kanssa. Yritettiin seuraamista. Ehkä alan tehdä sitä taas perusasennon kautta, sillä siinä Luu on ihan ok. Heti kun lähden liikkeelle, se puskee päänsä mun eteen. Mitenkähän mä olen taas onnistunut päästämään sen tuommoiseen jamaan?!

Seuraamisen lisäksi tehtiin vaan muutama eteentulo lyhtypylvään kierroilla. Vauhti ja etäisyys tuntuivat ihan kohtuullisilta, mutta suorempaan saisi tulla. Kerran tuli ihan törkeän vinoon, jonka korjasin. Seuraava olikin taas parempi, eli ehkä se jossain vaiheessa alkaa tajuta, mitä siltä yritän pyytää.

Otin vielä Tuitunkin höntsäilemään ilman kummempia suunnitelmia. Tehtiin vähän seuraamista, muutama kaukojen vaihto, luoksetulo kokonaisena ja istuminen. Se teki kaiken ihan nätisti.