Todellakin! Treenattiin pienesti lähikentällä iltalenkillä. Luu oli aikas hyvä :)

Ensin seuraamista, jossa koitin saada paikkaa kauemmas. Huomauttamisella ei tunnu olevan mitään vaikutusta. Täytyy katsoa, jos siihen löytäisi oikeat aseet. Nyt koitin vaan saada ajatusta taaksepäin palkkaamalla ja pyytämällä Luuta peruuttelemaan. Muuten tuntui aika tasaiselta, eikä liian matalalla olevaa päätä lukuunottamatta painanut.

Luoksetulo kokonaisena. Luu lähti aika lujaa - ja teki hitto vie hyvän stopin!!! Annoin aika voimakkaan käskyn vetämällä kunnolla ilmaa keuhkoihin ja ehkä nojaamalla eteenpäinkin, mutta silti. Oli oikeanlaista yritystä. Kehuin seisomisesta ja kutsuin siitä luokse. Eteentulo jäi vajaaksi, joten se ja sivulle siirtymä uusiksi. Maalinkierrolla vielä toinen stoppi, josta palkka. Ja läpijuoksu vauhtipalkkaan.

Muutamia eteentuloja ja sivulle siirtymiä läheltä. Nyt ei osannut yhtään suoristaa vinoja, höh. Tehtiin näitä muuten perjantainakin, unohdin mainita. Eteentulojen törmäyksissä "aiaiaiai!!!"-valittelu tuntui aika toimivalta. Huomauttaminen ja takaisin töniminen ovat turhia, kun niistä Luu vaan innostuu haastamaan lisää. Sivulle siirtymisissä en ehdi reagoida siihen tassulla jalan päälle astumiseen, joten niitä olen koittanut tehdä vaan jalka ylhäällä. Tänään Luu tekikin jonkun kiepsahduksen hienosti tassua ylhäällä pitäen, mutta välillä astuu edelleen.

Kaukoja kisamaisella jätöllä. Ilman liikkuria toki, mikä on ihan eri asia. Nyt Luu oli nimittäin tosi hyvä! Palkkasin ekan nousun, koska se oli vain niin super :) Uudessa jätössä tuli sitten säätöä. Luu reagoi mun "käskyyn" ja yritti jäädä pää maassa makaamaan. Kun päästiin lopulta ekaan nousuun asti, se nousikin huonommin. Ja maahan kun olisi pitänyt mennä, oli pakko vilkaista jotain takana menevää lenkkeilijää. Otettiin koko homma alusta, jolloin Luu teki kokonaisuudessa lähes täydellisesti. Tosi täpäkät vaihdot ja molemmat istumiset just niinkuin piti :)

Jääviä epävirallisesti asennoista palkaten. Maahan, top, top ja maahan. Kaikki hyvin :) Huutelin myös "käskyä", kerran yritti reagoida.

Loppuun vielä muutamia voi-kaukoja lelun heittelyn lomassa, se kun on vaan niin siistiä. Onnellinen bordercollie.

Tuittu teki muutamia kiertoja, joista stoppeja. Ei kovin hyviä. Seuraaminen oli muuten oikein hyvää, mutta kerran herpaantui, kun oli ihan pakko tutkia jotain roskaa maassa. Liikkeestä istuminen hyvin. Kaukoissa normaalia epätarkkuutta.