Syy pääsi heti 7-viikkoisena hallille turistiksi, kun käytiin Luun kanssa tsekkaamassa osaamistaso ja mielentilan laatu. Olikin kiva ensimmäinen kokemus hallista, kun tokokokeessa siellä on niin hiljaista :)

Tuomarina kokeessa oli Tuija Sere. Liikkuri oli ekakertalainen uusilla säännöillä, ja siitä aiheutui pientä säätöä. Ei mitään, mikä olisi oikeasti häirinnyt kuitenkaan. Paikkaistumisessa koirat olivat kai vähän väärän ajan.

Luu oli viidestä koirasta keskimmäinen. Paikallaoloilla aloitettiin, ja ne tehtiin siis viiden koiran ryhmässä. Muut liikkeet "perinteisessä" järkässä puolivälistä katki.

Istuminen 10

Makuu ja luoksetulo 10 - Jäi ehkä inasen vinoksi...?

Luu oli viritellessä vähän nahkean tuntuinen, en saanut sitä ihan parhaan tuntuiseksi. Kehässäkin oli juuri semmoinen jähmeä kuin melkein aina kisatauon jälkeen. Siitä ei jää koskaan hyvä fiilis, mutta uskon, että se paranee, kun saadaan enemmän kokonaisuuksia ja kisamaisia alle.

Seuraaminen 9 - Ärsyttävän puolitehoisen tuntuinen. Ainakin joku vino pa ja levähtänyt täyskäännös. Tosi pitkä kaavio.

Zeta 9 - Vähän nihkeä seuraaminen, asennot kai ok.

Luoksetulo 9 - Viimeinen pätkä hidas.

Ruutu 9,5 - Lähtö vaikeasti seinän läheltä, mutta sain Luun jotenkin fokusoimaan. Päätyi vasemmalle taakse, niin että piti ihan kurkistaa, että onko takajalat sisällä. Näyttivät olevan. Ruutuun oikealle, ennakoi pysähdystä.

(tauko)

Ohjattu 8,5 - Aivan törkeä nosto, mur. Ja tuli sivulle ehkä 45 asteen kulmaan... Tajusi ehkä itsekin mokanneensa noston, niin ei viitsinyt palautukseenkaan panostaa :p

Kiertonouto 9 - Näytti alussa lukittenuulta johonkin vasemmalle, mutta lähti kiertoon. Tässäkin vähän vino palautus.

Tunnari 9 - Sahasi :p Eikä ollut hyvä palautus tässäkään.

Kaukot 9,5 - Yritin hoppia seisomiseen, mutta ei puhettakaan. Jähmeä, teki myös m-i vaiheittain :/ Takajalat kyllä pysyivät.

Video tulossa...

Kiltillä tuomarilla pisteitä kertyi kuitenkin kp:n verran, 294,5 p. Se oli ainut ykkönen, joten saatiin tärkeän koekokemuksen lisäksi palkintoja :)

Syy pääsi evl:n jälkeen halliin leikkimään ja paijattavaksi. Kivasti leikkii jo, paljon paremmin kuin 6-viikkoisena :D Myös namihommiin jaksoi keskittyä. Reipas se on. Uudet jutut saattaa aiheuttaa semmoisen maks. muutaman sekunnin mietinnän, mutta sitten häntä nousee takaisin tötterölle. Sen verran uuvuttava eka kisapäivä kuitenkin oli, että koko ilta meni nukkuessa.

Illalla tehtiin vielä lyhyt namijälki, että riittäisi paremmin unta yöksikin. Oli vaan liian kovia nameja, kun niitä piti jäädä makuulleen mutustamaan :D Tarkkaavaisesti kyllä tuhisti.