Tiistaina Luun rallytreeneissä tehtiin rataa, jossa mukana viime kerran teemoja. Tehtiin ekalla kierroksella melkein kisamainen suoritus. Alun peruutukseen Luu lähti huonosti ja jatkoin sitä pidempään. Ja sitten istu-kutsu koira -tehtävässä se karkasi istumisesta :D Muuten kai meni suunnilleen sääntöjen mukaan. Toisella kierroksella sitten vähän korjaussarjaa. Peruutukseen pitää kyllä keksiä jotain. Liikkeestä istuminenkin on välillä hukassa vanhalta tokokoiralta... Viime kerralla hinkattu puolenvaihto putken jälkeen sujui nyt ongelmitta.

Jäin vielä treenaamaan vähän Syynkin kanssa. Sille ei ole optimaalinen valmistautuminen treeniin odottaa ensin 1,5 h autossa ja käydä sitten pikalenkillä. Meni alkutreeni vaan höyrytessä ja mitään tokojuttuja ei edes yritetty. Kauhean innoissaan se uusia rallyjuttuja opiskelee ja tekee pyörähdyksetkin jo Luuta paremmin. Paino sanalla kauhean.

Keskiviikkona Syy pääsi kauden toisiin valkkuaksoihinsa. Annika oli suunnitellut radan, jossa sai juosta, mutta ei saanu kaahata ihan niin paljon kuin viime aikoina on totuttu :D Syy meni aikas kivasti monet jutut, lähinnä pari takaakiertoa tuotti tuskaa. Toinen teknisesti (kun ei pyöristä linjaa) ja toinen ohjauksellisesti. Puomi tehtiin kerran ja siihen ihan superhyvä osuma. Samoin radan loppu, jossa mentiin aalta kepeille.

Luu sai vielä tehdä nopean rallytreenin illan päätteeksi. Tehtiin ainakin pujottelujuttuja oikealla.

Perjantaina käytiin treenailemassa rallya ja vähän tokoakin. Ja molemmille jumppajuttuja treenin alkuun. Syy sai odotella kentällä Luun treenatessa. Kerran se tunki mukaan seuraamaan, mutta muuten tyytyi hengailemaan. Jotain narinaa kyllä kuului. Omalla vuorollaan Syy purki ensin höyryjä rally-hömpällä ja pystyi sitten tekemään vähän tokoakin.

Lauantaina Vendula oli kouluttamassa TamSKillakin ja oltiin Syyn kanssa messissä. Oli kyllä tosi kiva treeni ja kiva kouluttaja! Syy yllätti mut osaamisellaan monessa kohtaa ja sain lähetellä sitä esteille yllättävän kaukaa. Tekemättömäksi jäi putkeenmeno keppien takana, siinä meni kuuntelutreenissä kuppi nurin. Liikkeellä punkemalla sain sen putkeen, mutta lähettäen meni aina vaan kepeille. Putketkin siis kotiläksyksi aina vaan! Vendula halusi teettää vippauksia ja poikkareita moneen kohtaan ja hyvinhän ne Syylle sopiikin.

Tehtiin monta lyhyttä kierrosta ja saatiin rata pätkissä purkkiin. Lopuksi oli tarkoitus kokeilla vielä koko rataa. Mulla oli sellainen olo, että Syy ei enää jaksa, mutta teki niin paljon mieli yrittää, että mentiin. No, eihän siitä tullut sitten enää mitään. Oli itselläkin jo jaksaminen selvästi vähissä. Takuttiin muutama pätkä ja lopetettiin, kun Syy alkoi roiskia rimoja.

Osa onnistuneista pätkistä saatiin videoonkin.

Sunnuntaina oli sitten Luun vuoro rally-kisoissa omalla hallilla. Oli vähän parempi päivä kuin viikko sitten. Radalla Luu oli taas vähän jähmeä ja huomaan, että se vaikuttaa omaankin tekemiseen, jolloin koko hommasta tulee vähän tahmeaa. Maaliin selvittiin kuitenkin ja pisteitäkin jäi riittävät 89! Peruutukseen Luu ei taas lähtenyt kunnolla ja siinä taistellessani sotkeuduin askelissa ja tein yhden liikaa. Huomasin sentään ja uusinta selvitettiin virhepisteittä. Muuten tuli useampi pikkuvirhe. Vinous vasemmalle kääntyessä, pepun osittainen nousu ekalla nouse-käskyllä, mun varmistelu pyörähdyksessä ja joku mun virhe eteentulotehtävässä. Mutta kaikki puolenvaihdot selvitettiin!

Yllärinä Luu sai ekaa kertaa tuomaripalkinnon! Syy oli luultavasti se, että jäätiin neljänneksi samoilla pisteillä kuin kolmas, mutta kuitenkin :D

20201108_142535.jpg