Sunnuntaina vietettiin pitkä päivä serkkupoikien luona, jotka olivat täydentyneet edellisenä yönä italiasta saapuneella Tarmolla :) Syyllä ja Tarmolla on kaksi päviää ikäeroa ja odotetusti yhteinen sävel löytyi nopeasti. Miten kauan 8-viikkoiset pennut oikein jaksavat painia?!

WP_20160529_14_25_14_Pro.jpg

WP_20160529_14_35_01_Pro.jpg

WP_20160529_14_35_09_Pro.jpg

WP_20160529_14_35_12_Pro.jpg

WP_20160529_14_36_43_Pro.jpg

Välillä käytiin Iskelässä tokoilemassa. Luu teki pari kokonaisuussettiä.

Ohjatussa haettiin oikea, joka oli kivien välissä piilossa. Ehkä pientä edistystä, sillä lähti kuitenkin ensin oikeaan suuntaan etsimään...? Luovutti kuitenkin aika nopeasti ja yritti vaihtaa keskelle. Seuraavalla sitten meni suorilta, koska ehti nähdä, missä kapula on.

Ruudussa palkattiin eka eteenmeno palloheittimellä. Sitten ruutuun asti. Ruutuunmeno taas tosi huono, kun ruutu oli oikeaan :p

Samasta lähetyspaikasta viistosti oikealla oleva kierto. Ei ollut niin vaikea erottelu, mutta onnistuipahan kerrasta.

Zetassa m-s-i. Ei tehnyt ensin maahanmenoa kunnolla.

Sitten oli jo hiki ja tehtiin kaukoja. Kyllä se taas vaan parani, kun jatkettiin, mutta aika sitkeässä on.

Tauon jälkeen aloitettiin uudestaan kaukoilla. Taas piti löysäillä alkuun. Sitten ilme parani, mutta alkoi kyttäillä Katia ja ennakoida vaihtoja. Ei ole liian helppoa! :D Mutta Luulle tiedoksi, että mä en aio nyt ihan heti luovuttaa.

Luoksetulon tein ihan kokonaisena, stoppiin vaan apu ja loppu käsikosketuksella.

Lopuksi tunnari. Etsintä taisi olla ihan ok, palautuksessa pitää edelleen muistuttaa kädestä.

Pennutkin treenasivat omat settinsä. Syy teki pari luoksetuloa. Toisessa Saima syötteli sille nameja pitelyssä, tulee meinaan vähän protestia. Kuolleelle lelulle meno ei nyt sopinut, sen verran oli liikaa häiriötä. Tehtiin siis myös "häiriötreeniä", eli leikitettiin pentuja yhtäaikaa. Luulisi, että oppisivat ainakin tekemään toisistansa välittämättä :) Muuten näistä saattaakin kehkeytyä melkoinen duoble trouble.

Treenien jälkeen pennut jatkoivat riekkumista vielä sisällä, vaikka kuviteltiin niiden olevan jo ihan poikki. Mutta ne vaan jatkoivat ja jatkoivat ja jatkoivat... Jossain vaiheessa Tarmo nukahti, joten sitten Syy jatkoi touhuja yksinään. Ajattelin, että kotona se on sitten ainakin ihan seis, mutta touhuili vielä ihan tarmokkaasti johonkin yli puolenyön. Saattoi olla jonkunlainen yliväsymystila päällä :D