Kauheesti taas treenejä kirjaamatta. Vanhimmat parin viikon takaa!

Perjantaina 5.2. päästiin Luun kanssa pitkästä aikaa perjantaitreeneihin. Tehtiin valmista rataa, jossa oli mm. Ojangon joulukuun kisoista Hannaa kiusaamaan jäänyt siksak-kohta ;) Vaihdettiin putki helpompaan päähän, mutta en silti saanut Luun kanssa persjättöjä / valsseja onnistumaan. Jos jotenkin ehdinkin, niin se vaan hyppäsi niin pitkälle, ettei mahtunut esteväleihin. Tehtiin lopulta valssilla + sylkkärihköllä ja sehän oli kuin Luulle tehty ohjaus :)

Tuon kohdan kanssa takuttiin melkein koko treeniaika, mutta muuten alkurata sujui ihan kivasti. Kakkosen takaakiertoon uskaltauduin kokeilemaan valssin sijaan persjättöä, eikä ollut yhtään pelottava, vaan paljon parempi. Joku 15 esteen pätkä tehtiin lopuksi nollanakin, kun oltiin saatu siihen vaikeaan kohtaan ratkaisu :)

Sunnuntaina menin jatkamaan samaa rataa. Tehtiin alkua uudestaan ja sitten vielä loppupätkä, joka sujui ihan kivasti. Toiseen suuntaan sain tehtyä ne persjätötkin, kun muurille lähetyksestä sai niin hyvin etumatkaa.

Luu on kyllä nykyään aksatreeneissä pääsääntöisesti tosi kiva! Semmoisia katastrofeja (joita alkuaikoina oli suurin osa treeneistä) on äärimmäisen harvoin ja yleensä ongelmat liittyvät radan haasteisiin, eikä siihen, että Luu tekisi poikkeuksellisen huonosti. On sillä edelleen omat haasteensa ja rajoitteensa, mutta niiden kanssa osaa elää :) Vielä kun saisi samaa varmuutta kisatilanteisiin ennen eläkeikää niin ai että!

Aksojen jälkeen kuokittiin vielä Katin, Katjan ja Christan tokoiluihin.

Tehtiin ensin ruutu, eka eteenmeno lelulle, sitten kokonaisena ilman.

Tämän jälkeen kiertonouto niin, että tolppa oli siellä ruudun vieressä. Ja TAAS ruutuun! Tää on jo ihan uskomatonta. Harvoin Luu jää toistamaan tämmöisiä mokia, vaan oppii kaikki jekutusyritykset kerrasta. Tämä vaan on sitkeässä. Nyt yritti ruutuun monta kertaa, tosin lopulta oli ehkä jo menossa tolpalle, mutta ruudun puolelta kaartaen. Tästä aiheutui siis pientä hämminkiä, mutta saatiin lopulta onnistumaan. Ja sen jälkeen ei toki mokannut, vaikka lähetin välillä ruutuun.

Sitten tehtiin vielä tunnari. Palautus aika hidas, mutta haistelu ja pito siistit.

Vähän tehtiiin itseksemme seuraamisen peruutusta, mutta ei sitten muuta.