Sunnuntaina tehtiin vaan pitkä metsälenkki Maijun, Ihmeen ja Ellin kanssa. Tuittu sai jäädä kotiin huilimaan, kun oli lauantaina hieronnassa. (Pientä jumia selässä, mutta ei paha ollenkaan.)

Maanantaina valkkutokot. Luu teki ekana. Edelleen aika pitkälti osia palkkaillen, mutta kohta pitää taas keskittyä kokonaisuuksiin.

Ruudussa tehtiin vaan alkua ja merkkiä. Merkillä liikkurin häiriköintiä. Kerran nytkähti Maijun ruutu-käskystä, mutta sitten syttyi lamppu päässä ja tajusi, mitä tässä treenataan. Kun seisotin pidempään, alkoi jopa ryhti nousta. Oli suorastaan rennon oloinen :)

Tunnari, rivi, oma kolmas vasemmalta. Hyvin!

Ohjatusta palkkasin ensin merkin lelulle vapauttamalla. Sitten molempien puolin palautukset niin, että pysäytin kapulalle, kävin antamassa namia ja annoin odottaa jonkun aikaa. Valui pysähdykset molemmin puolin kapulan taakse, joten nostot oli ihan siistejä.

Idaria muutama setti asennoilla ja ilman, seuraamista palkkaillen. Asennot oikein. Oli huonompi kuin yksin tehtynä, mutta jotain yritystä havaittavissa. Ei ole kovin hyvä silti tämä nyt treenissäkään.

Paikallaolot lyhyehköinä. Namit tassuilla molemmissa. Istumisessa siirsi toista tassua, kun palasin luokse. Tästä kovasti voivottelua ja paluu uusiksi. Makuu ok, mutta nousu vähän nihkeä.

Lopuksi kaukoja rivissä Taiton ja Ihmeen kanssa :) Kaukoissa häiriöt on Luulle tosi vaikeita (vs. missään muussa liikkeessä), mutta nyt skarppasi aika kivasti ja asenne pysyi hyvänä. Aluksi mokasi seiso-istun pari kertaa, mutta kykeni sitten tekemään oikein.

Luoksetulon loppuosaa ensin stopeista vauhtipalkkaan ja sitten maasta sivulle.

Hyppyä piti tehdä, mutta ei ehditty. Pelkkiä metallin palautuksia läheltä sitten vaan.

Tänään ehdittiin päivänvalon aikaan metsälenkille. Ihana auringonpaiste!

IMG_0132.jpg

IMG_0148.jpg

IMG_0124.jpg

IMG_0112.jpg