Treenailtiin Katin, Maijun ja Sarin kanssa Loukonlahdessa. Vähän niinkuin sattumalta saatiin siis kasaan melkein koko SM-joukkue Hellua ja Sykettä lukuunottamatta. Tehtiin pareittain kaksi yhtäaikaa, me liikkuroitiin Sarin kanssa toisemme. Luu teki kaikkia liikkeitä ja koko setti putkeen. Hyvät kestävyystreenit, kun oli tosi hikinen ilma! Löysyyttä oli havaittavissa, mutta teki kuitenkin kaiken.

Idari, palkka aloituksesta. Järkkä I-M-S. Asennot ok, seuraamisessa törmäiltiin ekassa kulmassa. Palkatta.

Luoksetulo, takapalkka stopista. Annoin ihan reilun vartaloavun. Sitten loppu maasta sivulle asti palkatta.

Seuraaminen, lyhyehkö kaavio. Yhden juoksutäyskäännöksen uusin, kun levisi. Kehuin välillä, muuten palkatta.

Tunnari, rivi. Jännää! Kaarteli ensin ja tarkisteli vähän, mutta toi oikean. Se on nyt pääasia! Paluu aika löysä. Tää muistaakseni sivulle asti.

Kaukot kisamaisesti niin, että Sari piti tassuista ;) Vähän nihkeä, M-I ei tehnyt kunnolla ja kääntyi siinä vähän vinoon, I-S annoin tuplakäskyn, kun jätti sen toisen etujalan. Muuten ok. Palkkasin vahingossa ;)

Ohjatussa palkka ensin merkistä, olikin ihan hyvä. Sitten oikea eteen asti. Tuli suoraan!

Hyppynouto koripallotelineellä. Ei vaan toimi kisamaisesti :( Jouduin uusimaan hetsauksen kera palautuksen, kun tuli tosi huonosti.

Ruutu, kokonaisena ja sormet ristissä, että tulee seuraamaan. Ruudussa himmasi liian aikaisin, päätyi kuitenkin tarpeeksi taakse. Ja tuli seuraamaan, palkka siitä!

Hetken hengähdyksen jälkeen ruutuunmeno uudestaan tuplakäskyllä. Nyt oli parempi.

Ja melkein heti perään paikkaistumista. Luu oli läkähdyksissä. Yhdessä vaiheessa iski joku kutina (?) ja se kääntyi kirputtamaan hännäntyveä tms. Huomautin, jonka jälkeen valui maahan! Ei siis ottanut itseensä rapsuttelun keskeytyksestä, jotenkin vaan unohti, mitä oli tekemässä. Tai ei jaksanut istua. Luu ei ole IKINÄ, ei muistaakseni edes harjoitteluvaiheessa (pl. Jonten häiriötreenit) mennyt istumisessa maahan...! Kääk. Otin sitten heti perään koko jutun uudestaan. Pysyi istumassa, vaikka oli tosi löysänä.

Makuista tehtiin parit jätöt ja paluut. Luun oli vaikea laittaa päätä maahan ja pitää siellä, kun läähätytti. Pystyi sitten ne lyhyet hetket kumminkin, kun tsemppasi.