Käytiin tokoilemassa lähikentällä. Oli ihan pakko päästä tekemään ohjattua... :D

Alkuun kaukoja peruutellen ja muutama vaihto kisamaisestikin. Maahanmenot 100-prosenttisesti hyviä, jes. Seiso-istuissa se vasen takatassu taas liikuskeli.

Sivulletuloja ja väleissä lyhyitä seuraamispätkiä. Loistoasenne! Perusasennot meinaa paikan korjaantumisen myötä kääntyä taakse vinoon, pitää olla tarkkana.

Sitten sitä ohjattua. Laitoin kapulat ihan reunoille lumipaakkujen taakse - jos en nyt ihan piiloon, niin huonosti näkyviksi. Vasen löytyi taas helpommin, oikealle mennessä yritti monta kertaa keskelle. Ja ärsyttävästi lähti suoraan keskelle, ei edes kaartanut oikealle! Luu ei yhtään nähnyt sitä kapulaa, mutta lopulta sain sen lähtemään oikeaan suuntaan siitä huolimatta. Se joutui hetken sahaamaan siellä lumivallin juurella, että löysi kapulan. Tästä tietty hirmupalkka. Muutama kerta molempia puolia, että onnistuivat ilman säätöä.

Korjasin juuri eilen ohjatun kapulat lisänauloilla, mutta taas yksi hajosi. Luu nouti pätevänä pelkän toisen laipan ;) Ehkä mun on pakko jo hankkia uudet.

Tehtiin vielä luoksetulon stoppeja, kunnes kentän valot sammuivat. Ensin tuplakäskytyksellä, hyvin. Sitten normisti ilman apuja, teputti. Käskin takaisin lähtöpaikkaan ja otin uudestaan, korjauksella pysähtyi paljon paremmin. Sitten yksi suora loppuun asti, ok. Ja loppuun yksi pysäytys ilman apuja, mutta vasta puolenvälin jälkeen. Se oli super.