Viikon 26 alkupuoli lepäiltiin, kun mulla oli eskarissakin koulutusvuoro. Torstaina  tehtiin vähän Syy-tokoa ja Luu-rallya aksakoulutusten jälkeen. Katikin jäi ja liikkuroi Syylle muutaman liikkeen. Melkein sinnepäin selvittiin! Seuruun keskellä tuli yksi liikkeellelähtöääni, mutta ei toistunut. Vikana liikkeenä oli kierto ja sinnekin kykeni lähtemään ihan perusasennosta.

Perjantaina osallistuttiin gambler-treeneihin. Näihin ei ole kyllä vielä mitään rutiinia tai kunnon tatsia. Suunnittelin Syylle sellaisen radan, josta ajattelin sen ehkä voivan selvitä. Mini-gamblena oli aan ja putken leijeröintiohjaus ja se piti tietty yrittää. Eka yritys meni ihan säädöksi, ja kun pakka levisi, mikään ei onnistunut. Treenasin aa-kuvion erikseen ja sen jälkeen se onnistui radallakin. Uudella yrityksellä päästiin muutenkin jo ehjemmin ja olin lähellä loppua liian aikaisin. Loppuosuudella Syy yllätti ja teki kepit ihan superhyvin! Vaikeinta oli rytmittää ekaan putkeen lähetys. Tokalle kierrokselle suunnittelin vielä toisen version, jossa mentiin rohkeesti kepit kaksi kertaa peräkkäin ja leijeröintikohta toiseen suuntaan. Nääkin Syy hoiti hienosti kotiin, joten muu säätö ei niin haitannut, kun se teki kolmet onnistuneet kepit saman radan aikana. Loppuun tehtiin vielä muutama puomi erikseen, että saatiin sille jollain tavalla kontrolloidut suoritukset.

Sunnuntaina päästiin kisaamaan! Kisat oli helteestä johtuen sisällä hallissa, ja siellä koronarajoituksista johtuen tosi väljää ja rauhallista. Ihan mukavaa sinänsä, vaikka se vähän tunnelmaa latistaakin.

Ensin mentiin hyppäri, jonka Syy hanskasikin ihan mukavasti. Yksi rima tiputettiin matkalla, mutta nopeimmalla vitosella saatiin sentään lohduksi kolmossija ja palkintoja. Profiili oli tosi vauhdikas, mutta ihan hitusen jäätiin kutosen etenemän rikkomisesta! :D

Aksaradalla sattui sitten kaikenlaista, mutta keppeihin olin supertyytyväinen! Oli vaikea loiva avokulma ja nyt en ehtinyt yhtään vekkaamaan. Ihanaa, kun keppien suhteen alkaa vihdoin tulla edistystä! Parin kiellon lisäksi puomille tuli ruma loikka. Saatiin kasattua pakka kuitenkin loppuradalle ja siellä Syy mm. muisti viime hetkellä pysyä keinulla :) Aakin pysyi loppusuoralla vielä ihan siistinä.

Viime viikko olikin melkein vaan aksaa. Keskiviikon eskarissa treenattiin Annikan kivan vauhdikasta rataa ulkokentällä.

Annika010720.jpg

Putkeen 5 irtoamista piti treenata ihan erikseen, että alkoi sujua. Ja kun radan lopussa olisi pitänyt mennä siihen takaakiertoon, niin ampui ensin putkeen. Näissä ei kyllä oikein kuunteluhommat toimi, menee vielä lähinnä sinne, mitä on viimeksi palkattu. Hyppy 12 saatiin sujumaan kivasti ja pääsin jo saksalaisesta suht hyvin irtikin. Tässä kuviossa alkoi vaan rimat lennellä varsinkin lopputreenistä. Keinulle mentiin vaan pari kertaa, mutta pysyi! Vähitellen kohti toimivaa kisakeinua... :D Putkesta 20 Syy kans kääntyi tosi hyvin.

Perjantaina päästiin Katin siivellä Tanjalle käytännössä yksärille, kun vaan Toimi ja Syy treenasivat. Oli kiva rata tääkin ja vähän samantapaisia kohtia kuin keskiviikon treeneissä. Eniten tyytyväinen olin keppeihin, taas! Oli avokulma suoraan putkesta lyhyellä estevälillä, ja ansaputkikin tyrkyllä. Mutta Syy hoiti tämän ihan itse ilman mitään apuja verkoista tai musta. Wuhuu! Myös innarit toimi aika kivasti ja muutenkin Syy meni hyvin pitkältä sinne, minne ohjattiin. Aa mentiin monta kertaa vedättämällä, mutta Syy malttoi tehdä jokaisen nätisti. Niistokohdassa saatiin aikaan kunnon jumitusta ja siihen myös kotiläksyjä :)

Lauantaina sitten seuraavat kisat! Nyt Takuilla. Oli kyllä sellainen kisapäivä, että ois voinut jättää välistä. Simppelit, sellaiset tylsät radat, mutta niin ahtaita estevälejä ja "väärään suuntaan" kääntyviä linjoja, että ei ollut kivaa. Ekalla radalla tuli ainakin rimoja, keinun korjaus, tosi huono puomi ja joku este taisi jäädä välistäkin. Kepit kuitenkin taas hyvin! Toisen radan jätin kesken, kun ei vaan päästy takkuisen alun jälkeen mihinkään rytmiin.

Sunnuntaina käytiin tekemässä vähän tokoa ja rallya ulkokentällä. Syy oli nyt ihan kivan aktiivinen, kun usein menee ulkona haahummaksi. Ja jotain ääntäkin saatiin taas aikaan. Pitää nyt seurata tilannetta, että meneekö se taas koko ajan huonommaksi vai onko vaan huonompia yksittäisiä treenejä. Tehtiin alo-juttuja ja eteenmenoja lelun kanssa. Olen tosi tyytyväinen, että lähtee itsevarmasti menemään, vaikka ei näkisi lelua, eikä menetä hermoja, vaan etsii sitä puskista, jos ei heti löydä. Nää monet treenit harjoittavat Syyllä ehkä enemmän mielenhallinnallisia asioita kuin itse liikkeitä, mutta sitä se enemmän tarvitseekin.

Luun kanssa seuraamisjuttuja ja jotain käännöshinkkausta, sekä tietty reilusti narupalloa :)