Kolmet kimppatokoilut saatiin pääsiäiselle sovittua.

Perjantaina Maijun kanssa. Leakin tuli, mutta oltiin siinä vaiheessa jo treenattu :) Toisen kentän varaus oli peruttu viime hetkellä, joten se oli myös vapaana. Avattiin sitten väliaitaa, että saatiin ruutu ylipitkälle matkalle. Luu teki kaikkia liikkeitä kahdessa setissä.

Seuraamista ja idaria sekaisin, tai siis seuraamisesta suoraan idariin. Ehkä inasen paremmin pysyi seuraamisasenne päällä. Asennot ok, järkkää en muista.

Luoksetulosta piti tehdä osia, mutta tehtiin lähinnä suoria. Olen tehnyt sivulletuloja takapalkalle vapautuksella. Ne tuntuvat parantavan asennetta, mutta Luu menee helposti huolettomaksi ja roiskaisee sivulle vinoon. Näistä siis taas nillitettiin ja otettiin uudestaan ja uudestaan. Parantaa kyllä, kun on vaan itse tarkkana, eikä katso yhtään sormien läpi. Kerran tehtiin myös stoppi ja siitä sivulle.

Ruudusta piti tehdä vain alkua ja merkkiä, mutta en malttanut olla hyödyntämättä pitkää matkaa. Ruudun takana oli putki kivasti tyrkyllä. Lähetin ensin merkiltä putkeen, mutta tämä vaati vähän auttamista :D Ruutuun meni sen sijaan sen jälkeen ihan ongelmitta ja pysyi sisälläkin. Tokokoira :)

Ohjattua merkkiä palkkaillen ja nostot verkkoavuilla. Ihan ok muistaakseni.

Hyppy taidettiin tehdä ihan kisamaisesti. Ehkä vähän hidas palautus...?

Tunnarissa joku epämääräinen rinkulakuvio. Ensin meni sahaamiseksi, kutsuin pois, kun kesti niin kauan. Kun lähetin uudestaan, nuuskutti niin tarkkana tyttönä joka kapulan yksitellen ja nosti oman heti kohdalla.

Kaukoissa vähän yksittäisiä häiriöitä. Oli tosi huono, ehkä jo vähän väsy? Siis silleen, että juoksujuttuja nyt ois jaksanut vaikka hamaan tappiin, mutta tällaista keskittymistehtävää... näääh. Siirteli tassuja ja taisi muutenkin mokailla jotain asentoja.

Lauantai-iltana Katin ja Lotan kanssa.

Nyt kaukoja heti alkuun. Reilummat häiriöt. Oli vaikeeta! Varsinkin Katin kuiskailut olivat tosi pahoja :D Yritystä alkoi kyllä olla, mutta tekniikka petti helpommin.

Luoksetuloa osissa taas. Alkuun suoria. Taas taisi jäädä ensin vinoon, mutta korjasi nyt vähemmillä toistoilla. Sitten stoppeja takapalkalla, olivat tosi huonoja :/ Tuplakäskyllä teki vähän paremmin.

Tunnari vielä samaan settin juoksentelujen jälkeen. Tiheähkö rivihkö, enemmän kapuloita. Näytti aloittavan vähän huolettomasti, mutta nappasi kyllä oman heti kohdalla.

Toisella kierroksella ohjattua. Tässä vähän lähti ja sattui ja tapahtui... Ensin sain Luun kiinni yhdestä otteen korjaamisesta palautuksessa. Sitten alkoi ihan pokalla juosta suoraan kapulalle. Meni kyllä merkin kautta, mutta ei pysähtynyt... Taisi lelunkin varastaa jossain välissä. Ihan hauskaltahan se näyttää, mutta pitänee hyvissä ajoin ennen kokeita laittaa johonkin ruotuun :D

Idarissa pelkkää seuraamisen hinkutusta. Ehkä astetta rennompi...? Oikealle käännöstä en vaan opi ikinä tekemään.

Lopuksi tehtiin vielä jääviä ihan yksittäin ja nopeudesta palkaten. Varsinkin maahanmenoja.

Ja hyppynoutoa hetsauksella. Kivasti.

Tänään sitten jakaantuneen valkkuryhmän kanssa, eli päivällä Maijun, Hannan ja Miinun kanssa. Eka tunti molemmilla kentillä, eli purettiin aitaa. Piti tehdä isolla kentällä luoksetuloa ja ruutua, ja sitten pienellä muita juttuja. Tehtiin vaan luoksetuloa ja ruutua. Ja ruutua. Ja ruutua.

Luoksetulossa muutama suora. Taas ensin inasen vinoon, mutta paransi taas, kun ei kelvannut. Yksi stoppi karkuunjuoksulla ja siitä sivulle.

Ruudussa tehtiin siis kuuntelutreeniä... Joka on selvästi jäänyt ihan liian vähälle! Meni siis väännöksi ja kesti lopulta yli puoli tuntia. Pysäyttelin matkalla ruutuun eri asentoihin ja arpoi vaan ihan pokalla. Jossain vaiheessa istuminen ja seisominen alkoivat onnistua kerrasta, mutta maahanmenon kanssa väännettiin. Lopetin sitten, kun ekan kerran pystyi menemään maahan kerrasta sen jälkeen, kun oli sitä ennen tehnyt jonkun toisen asennon. En laskenut, mutta joitakin kymmeniä kertoja tuli varmasti läheteltyä merkille ja ruutuun, paitsi ei koskaan ruutuun asti. Vähän alkoi jo vauhti hidastua, mutta ei sen kummempaa :p

Ei sitten treenattu muuta.