Poikettiin tänään lenkin jälkeen lähikentälle pikaisesti tokoilemaan. Mulla ei ollut namien lisäksi mitään rekvisiittaa mukana, joten tehtiin vaan seuraamista, istumista, luoksaria ja kaukoja.

Seuraaminen hihnassa taas tosi nättiä. Istumisessa näin silmäkulmasta, että istui pienellä viiveellä. Istui kumminkin. Nämä molemmat kisamaisesti siten, että palkkasin vasta perusasennosta seuraavaa liikettä aloitettaessa.

Sitten hinkattiin luoksetulon pysäytyksiä. Aina kun etäisyys kasvoi, seisominen valui. Kävin pari kertaa kovasanaisesti palauttamassa. Vähän lyhyemmältä matkalta Tuittu teki muutaman tosi hyvän (= Tuituksi tosi hyvän) stopin. Näistä palkkasin joko heittämällä namin tai vapauttamalla. Kerran tein koko liikkeenkin. Maahanmenokin valuu, äh.

Lopuksi kaukoja. Ensin yksi kokonainen sarja. Näytti tekevän ihan nätisti, mutta oli liikkunut melkein oman mittansa :( Tulee vissiin maahanmenoissa. Tein sitten yksittäisiä vaihtoja ja peruutteluja. Peruuttelujen kanssa sain Tuitun menemään välillä maahan taaksepäin. Sivutuotteena tulee sitten se, että Tuittu alkaa vaan pakitella kaikilla käskyillä... Tää on meistä molemmista aika hauska leikki, joten ei nipoteta :)