Eilen Luun aksatreenit. Oli semmoinen aika vauhdikas rata, jossa ei ihan aina ehtinyt joka paikkaan. Samu sanoi, että pitäisi pystyä ohjaamaan, vaikka jäisikin koirasta jälkeen... ;)

Alkuun suunnittelin suosiolla leikkauksen, en uskaltanut hajoamattomalla renkaalla yrittää ryysiä. Se onnistui, kun ymmärsin vinkistä kiertää jatkohypyn eri kautta. Jyrkkä avokulma kepeille ei oikein onnistunut vetämällä, väkisin meni kakkoseen. Koitettiin tää lopuksi toiselta puolen, päällejuoksu pituudelle ja silleen. Oli paljon parempi, vaikka aluksi epäilin.

Pöytä löytyi, yhdessä valssissa tippui rimaa (liikkeellelähtö jarrusta on kriittiinen) ja sitten lopun kanssa takuttiin. Yritin persjättöä ja japanilaista, mutta en vaan osaa ikinä ajoittaa sitä. Pakkovalssi oli sujuvampi. Loppu"suoralla" Luu jäi ärsyttävästi jäkittämään, tuijotti vaan mua ja huusi. Meni hermot, palautteen jälkeen sujui.

Tänään sitten Nipsun vuoro. Tehtiin Marken ryhmän rataa, jotain Mouhista taas. Kepit mentiin kolmeen kertaan. Puomi ja keinu oli, ja niitä olin toivonutkin :) Jotain takkua muutamassa kohdassa, lähinnä takaakiertoon lähetyksissä, joita en osannut nyt rytmittää ollenkaan. Ajauduin väkisin liian pitkälle, ja jos jäämällä jäin kauemmas, en saanut koiraa taakse.

Kepeillä ei ongelmia, puomit pysähtyi ja rimatkin pysyi. Ei siis tarttis kuin ohjata oikeille esteille! Tai siis LINJOILLE! ;)

Luun kanssa ehdittiin tokottaa jotain pientä aksahäiriössä. Kaukoja, seuraamista, jääviä (istui yhden seisomisen ja seisoi yhden istumisen, huoh...), tunnarin palautuksia yhtä piilottaen, metallin palautuksia tasamaalla, hypyllä ja agihypyllä ja lopuksi toisen kentän vapautuessa luoksetulojuttuja kierrolla. Meinasi mennä höntsäilyksi ja tuli lelupalkkailtua ehkä turhan hövelisti. Alkoi näkyä heti esim. luoksetulon sivulletuloissa... Tsot tsot.

Agitreenit vieressä eivät kyllä häirinneet tippaakaan. Haki tunnaria puomin alta toisen koiran treenatessa, teki kaukoja selkä kentälle päin yms. :)

Nyt pitäisi ehkä pikkuhiljaa aloitella se pakkaaminen. Aamulla lähtö pohjoiseen! Jännää!