Perjantaina Luu treenasi tokoa ja Syy aksajuttuja.

Kasiveellä oli vähän tulta pepun alla ja vallatonta menoa :D Aloitettiin kiertonoudolla, jossa päästi äänen kierrossa! Semmoinen epämääräinen ärähdys. Jäi sentään ainoaksi ja muuten teki ihan kiltisti.

Luoksetulossa sekoiltiin ihan huolella. Ensin ei pysähtynyt stoppiin, sama siis kuin Salossa...?! Sitten meni maahan, peruutteli yms... Järki palautui onneksi pienellä muistuttelulla ja saatiin tehtyä ihan semmoinen koesääntöjen mukainen luoksetulo :D

Hurvittelujen jälkeen seuraamista, jossa pysyi ihan hyvin aisoissa. Ja zetaa, jossa keskityttiin niihin kulmien seuraamisiin. Lopuksi kaukoja, joissa temputusta ja siitä namipalkkaakin.

Syyn kanssa ensin keppejä. Laitoin kaikki 12 vinokeppiä. Ensin hihnassa, jossa lähti hyvin, mutta ihmetteli, kun kepit vaan jatkuivat ja jatkuivat :D Hihnassa alkoi kuitenkin sujua hyvin, joten sitten sai vielä tarjota vapaana. Tässä jonkun verran sekoilua, mutta muutama onnistuminenkin. (Pitäisköhän tehdä vielä kujilla ja verkoilla/ohjureillakin, niin ois kokeiltu kaikki? ;) )

Mattoa tehtiin taas välillä maassa, ja jyrkällä lähestymisellä / poistumisella, että fokusointi korostui. Näissä olikin ihan kivasti ajatusta, vaikka silti välillä kävi vaan juoksemassa maton yli tai vierestä.

Lopuksi treenattiin lähtöjä ja "kii"-juttua alkukuvioon. Muistin jotenkin yhtäkkiä, että mähän olen opettanut koiralleni takapalkan, joten otettiin se kokeiluun lähtöihin. Toimi ainakin nyt oikein hyvin!