Eilisen jälkeen oli semmoinen olo, että ei nyt ihan hirveästi huvittanut mennä tänään uudestaan säätämään. Mutta harjoitusta se kaikki on, joten leuka rintaan ja menoksi. Jotain oli tapahtunut, sillä radalla kanssani oli ihan eri koira. Semmoinen hieno, taitava, järkevä ja aika kilttikin vielä! Ihan kiva tämmöinenkin Luu oli :) Saatiin ensimmäiset tulokset, siis muut kuin nolla tai hyl. Tuloksilla ei sinänsä ollut mitään merkitystä, vaan niillä suorituksilla. Sillä, miltä Luu tuntui. Varsinkin ensimmäiseen rataan olin ihan järjettömän tyytyväinen, tuuletin maalissakin varmaan kuin voittaja. Luu oli ihan paras <3

Ekan radan tuomaroi Marjo Heino. Oli kiva rata, alku- ja loppusuoraa lukuunottamatta ei mitään luukutusta. Kepit oli ykkösille aika vaikeat, aloitus jyrkkä umpikulma ja lopetus lähelle putkea. Muakin meinasi ahdistaa, kun näin monen osaavankin koiran tekevän siinä virheitä, mutta sitten sain kyllä itseni luottamaan Luun osaamiseen tässä asiassa.

Ekan putken jälkeistä hyppykuviota vähän pelkäsin. Noi sivuttain olevalle hypylle menot on meille vaikeita, mutta se onnistui nyt hyvin, kun otin vaan edelliseltä hypyltä vähän haltuun. Sitten piti seistä itse suunnilleen paikallaan ja pyörittää koiraa ympäri. Tiesin, että Luu saattaa kaarrottaa puomia edeltävästä hypystä ohi, ja niinhän siinä kävi. Siinä mielessä siis ihan hyväksyttävä virhe, näiden treenaamisen tarve oli tiedostettu jo aiemmin...

Puomin ylösmeno oli aivan super! Tiedä sitten, oliko eilisen keskeytyksellä oikeasti jotain merkitystä. Alastulolle autoin suosiolla liikkeellä, että meni suoraan. Kepit ihan hyvin, vaikka jotain Luu näytti kompuroivan. Aan jälkeinen hyppy oltaisiin voitu ottaa tiukemminkin, mutta menee tässä vaiheessa vähän jo nillityksen puolelle ;) Loppusuoralla himmasi ja kyseli, mutta eteni silti. Ihan huippufiilis! Nollakin oli jälkikäteen ajatellen pienestä kiinni, mutta maaliin tullessa kielto ei harmittanut yhtään.

Luu sai radan jälkeen Lealta lahjaksi oranssin Cuzin, kiitos <3 Ei varmasti jäänyt koiraltakaan huomaamatta, että siihen oltiin erittäin tyytyväisiä. Sai leikkiä ihan kunnolla ja kauan kahdella pallollaan. Oli se onnellisen näköinen.

Toisella radalla tuomarina Luomalan Henkka. Tämäkin rata vaikutti ihan kivalta, ainoastaan alun hyppysuorat putkien välissä vähän ahdistivat ja aan jälkeinen kuvio kepeille aiheutti mietintää ja pientä pelkoa polvilumpioiden puolesta.

Videolta katsoen olen vielä tyytyväisempi kuin heti radan jälkeen, sillä alun roiskintaan löytyi selkeät syyt. Tein kakkosella kevyen ihmisnuolen, joka oli myöhässä. Siitä rima alas. Ekan putken jälkeen oli kaksi hyppyä lyhyillä väleillä, ja mun oli tarkoitus jarruttaa Luuta putken jälkeen. Se kuitenkin viipyi putkessa tosi kauan ja mun jarrutus oli liian aikainen ja siksi tehoton. Luu teki sitten hypyt in-outtina, ja koska sen tekniikka ei tähän ehkä ihan riitä, jälkimmäinen rima tuli alas. Tässä vaiheessa huomautin sille (mistä ei saatu edes kieltoa), ja loppuradan rimat pysyivät ylhäällä. Muurilla tosin heilautti palikoita.

Loppurata meni muutenkin ihan siististi ja suunnitelmien mukaan. Puomin ylösnousu oli taas tosi hyvä ja alastulollekin meni kivaa vauhtia ja suoraan. Vähän vaan pitkäksi, niin että vain toisen takajalat varpaat olivat kontaktilla ;) Mutta se ei haittaa mua tippaakaan, mieluummin noin päin.

Voi vitsit. Kyllä voi oma mieli heitellä yksien kisojen perusteella. Tänään onneksi oikeaan suuntaan. Sain tuosta ensimmäisestä radasta ihan hirveästi luottoa Luun... meidän tekemiseemme :) Tämä pieni todiste riitti siihen, että jaksan taas ainakin vähän aikaa uskoa, että voidaan saada tämä juttu vielä joskus toimimaan <3

Video, jonka olen katsonut kohta sata kertaa :)