Maanantaina valkkutokoiltiin Näyttämönpuistossa. Koko ryhmä oli koossa, Miinu vikaa kertaa Hellun sijaisena. Koska kympin kaukoista pitää tuoda kakkua, "herkuteltiin". Sekä Luu, Tosi että Taito olivat sellaiset tehneet (tai ainakin saaneet kympin arvosanaksi...), mutta koska kukaan ohjaajista ei tainnut muuten olla erityisen tyytyväinen suorituksiin, ei mitään varsinaisia luomuksia oltu leivottu. Kati rikkoi törkeästi sääntöjä ja toi vaan karkkia. Me satuttiin Hannan kanssa molemmat päätymään kaupan kääretorttuihin, joiden nimet olivat osuvasti Napakymppi ja Unelma. Treenitarjoilujen laatu alkaa olla jo varsin merkittävä puheenaihe treeneissämme.

Treenattiin neljänä parina kaikki suunnilleen yhtäaikaa. Hyvän sään takia puistossa oli myös runsaasti frisbeegolffareita ja palloilijoita. Häiriöt olivat siis ihan pikkuisen eri tasoa kuin esim. edellispäivän kehätreeneissä ;)

Luu aloitti luoksetulolla. Stoppi+sivulle+takapalkalle, stopista maa+sivulle+takapalkalle ja vielä maasta sivulle+takapalkalle.

Ohjatussa ensin merkin palkkaus, sitten molempien puolien noudot pysäytyksillä. Sivulle punki taakse vinoon, mutta oli vähän vaikea paikkakin, kun seisoin semmoisen montun vieressä. Kun tätä yritin korjailla, niin alkoi tarjota takakautta sivulle tuloa. Kiva :p

Kaukoja taas lähempää, mutta liikkurilla. Taisi tehdä pääosin ihan kivasti.

Tunnari... huoh. Riviä, jossa oma ekana. Ei sitten millään meinannut malttaa aloittaa haistelua kunnolla alusta, vaan oikaisi rivissä ja missasi siis oman monta kertaa. Lopulta laitoin oman alkuun tiheästi parin kapulan kanssa, että joutui tarkentamaan kunnolla.

Vielä zeta liikkuroituna. Palkkailin taas seuruuta. En muista järkkää, mutta asennot ok.

Itseksemme tehtiin ruutua. Juoksutin ensin kerran ruudun läpi palkalle. Sitten lähetin ruutuun ja meni seisomaan takanauhan päälle. Ainakin pari kertaa. Pysäytin kerran matkalle, sen jälkeen malttoi taas katsoa tarkemmin.

Metallia. Piti monta kertaa huonosti :/ Kyllä se siitä sitten.

Ennen treenejä käytiin metsälenkillä Maijun kanssa. Makkajärvi ei tuntunu enää jäätävän kylmältä, joten päätettiin päästää tytöt kastamaan talviturkki. Hianoo oli! Ihan vaan pari nopsaa lenkkiä saivat heittää.