Maanantain valkkutokoissa treenattiin Näyttämönpuistossa liitokiekkoja väistellen.

Luu aloitti. Kaukot kisamaisesti. Oli tosi jähmeä. M-I ei pompannut. M-S liikkui kuulemma toinen takatassu, muuten pysyi.

Ohjattu. Merkkiä ensin erikseen (pys. eri asentoihin), sitten sai noutaa molemmat puolet. Ruoho oli pitkää ja oikea ei näkynyt ollenkaan. Yritti keskelle! Uusinnalla meni oikein, mutta sohlasi noston. Otettiin välillä kerran vasen, se ok. Sitten uudestaan vielä oikea, joka nyt ok. Otteet löysiä...

Tunnari. Näyttämöpuiston kirous iski taas! Tunnari leviää tuolla tosi usein, siltä ainakin tuntuu. Kapulat oli ringissä. Nuuski tosi läheltä ja käytti väärää suussa. Käskin pois, kun oli jo bongannut oman. Yhdisti ehkä keskeytyksen väärään asiaan ja sen jälkeen ei meinannut nostaa omaa. Merkkasi kyllä. Menin itse lähelle ja autoin lopulta pannasta taluttamalla... Kyllä se sieltä sitten alkoi nousta ilman sahailuja.

Ruutu meni sitten juoksenteluksi ja hinkkaamiseksi. Treenattiin edellisellä viikolla tokoa vain kaksi kertaa (!!!), mikä ilmeisesti sai mopon keulimaan ja opit unohtumaan... Pysäyttelin eri asentoihin matkalle ja ruutuun. Pysähtyi toki aina, mutta ihan mihin sattuu asentoon. Lähinnä kai matkalla seisomaan, kun piti istua ja ruudussa istumaan, kun piti seistä. Arvontalaulu raikaaa... ;) Merkillä oli paremmin kuulolla. Ja toki sen verran läkähdyksiin piti juoksuttaa, että alkoi olla ajatus mukana muissakin osissa.

Itsekseni tein ennen paikallaoloja seuraamista jäävillä. Yksi moka, mutta tosi kivasti pääosin.

Paikallaoloissa menin Luun taakse "piiloon". Istumisessa vähän katseli taakse, mutta ei pahasti.

Makuu ok, nyt pysyi pakettikin kasassa.

Tunnaria vielä lisää, ilman liikkuria. Laitoin kapulat tiiviiseen rinkiin. Nyt oli ihan hyvä joka kerta.

Stoppeja kierrosta, sekaisin seisomaan, maahan ja istumaan. Nää meni hyvin :)

Ja pakko oli vielä ruutuakin tehdä. Nyt ei tarvinnut jäädä hinkkaamaan, oli heti kuulolla.

Tänään Luu ja Nipsu pääsivät Elinalle hoidattamaan kropat arvokisakuntoon. Jäykkyyttä oli molemmissa, Nipsussa normaaliin tapaan enemmän. Hyvin lähtivät aukenemaan.