Torstaina treenattiin taas lähikentällä keskenämme, mutta tehtiin melkein kaikkee.

Seuraamisen alkuun aika paljon askelia ja sitten jotain kaikissa temmoissa. Kivasti vastasi, kun puutuin keulimiseen ja painamiseen. Hitaassa koskee kyllä ihan väkisin.

Idarissa palkkasin kaikki asennot ja kerran seuruustakin (namilla). Ihan jees.

Luoksetulossa stoppi vartaloavulla, siitä sivulle ja takapalkalle. Erikseen vielä yksi suora palkatta.

Ruudussa juoksenneltiin... Palkkasin ensin merkkiä, sitten pääsi ruutuun, oikealle. Meni tosi reunasta (menee aina, jos ruutu oikealla, mutta nyt vähän ärsyttävällä tavalla) ja jäi turhan eteen. Oli ehkä siinä ja siinä keskellä. Tehtiin paikkaa lähempää, jolloin parani, lähempää. Ja merkin kautta vielä toisesta suunnasta, että saatiin semmoinen kiva meno...

Ohjatussa molemmat puolet. Ei oikein totellut pysäytystä, vaan nappasi kapulaa. Lisäksi piti tosi löysästi (koska läähätti?) ja ekalla musta korjailikin vähän. Tätäkin piti tehdä vähän uudestaan.

Tunnarissa taas rinki. Meni tavallaan omasta kerran ohi (aloitti suunnilleen siitä, mutta huolimattomasti), mutta muuten työskenteli siististi ja nosti oman kyllä sitten varmasti loppukierroksesta.

Kaukoissa palkkailin asentoja. Yksi löysä m-i, muuten aika kivasti. Paitsi i-s on nihkeä, siirtää toisen tassun tosi laiskasti. Tähän pitää kiinnittää huomioita.

Perjantaina pidettiin välipäivä, joten näillä mennään sitten piirinmestiksiin. Viimeinen koe nykysäännöillä!