Tänään oltiin reippaita ja kokoonnuttiin heti yhdeksältä aamulla tokoilemaan Tullille. Tuitun kanssa mun oli tarkoitus ottaa liikkeitä parissa erässä niin, että palkka tulee vasta muutaman liikkeen jälkeen. Jouduin kuitenkin korjailemaan ja palkkailemaan useammin. Tuittu oli todella huono, nysväili ja haahuili.

Ensin seuraamista, jossa jouduin ottamaan hihnan avuksi, muuten en saanut Tuittuun mitään otetta. Hihnassa sitten ihan ok. Sitten luokstuloa, jossa ilmeni uusi ongelma, eli istuminen pysähdyksessä. Palkkasin sitten kerran seisomisesta, jonka jälkeen ok. Otin kerran kokonaisena. Maahanmeno valui, mutta vauhti ihan hyvä kaikissa pätkissä.

Seuraavaksi oli tarkoitus mennä ruutuun ja sen jälkeen palkalle. Tuittu ei kuitenkaan löytänyt ruutua taas millään. Ensin se lähti huitelemaan ihan väärään suuntaan. Sitten löysi kyllä merkit, mutta hiippaili vaan niiden ympärillä. Kävin monta kertaa viemässä sen oikeaan paikkaan ja lopulta se meni läheltä lähetettäessä edes sinnepäin.

Toisella sessiolla otettiin tunnaria ja metallia. Tunnaria niin, että väärät kasassa ja oma piilossa kasan takana. Tässä taas Tuittu ei ensin edes yrittänyt. Huomautin sille, ettei moista pelleilyä enää katsella, ja sen jälkeen alkoi tunnari kummasti onnistua. Tehtiin pari toistoa, jotka hitaita, mutta muuten ihan hyvää työskentelyä. Myös metallia pari kertaa. Peruutin ja palkkasin filmipurkilla. Hitaita nämäkin.