Rauman Agipitsissä Luulla oli viimeinen mahdollisuus valioitua ennen T-leiriä. Katilla oli ilmeisesti jotain taka-ajatuksia päästä vastaanottamaan Luun pokaali puolestani leirillä, joten hänet oli helppo houkutella mukaan kisoihin lauantaiksi ja sunnuntaiksi ;) Suunniteltiin jossain vaiheessa majoitustakin, mutta ei saatu aikaiseksi, joten ajettiin edestakaisin. Aika rankka setti tuli, kun lauantai menyi niin myöhäiseksi.

Lauantaina ensin Kermisen agilityrata. Tällä päästiin lähimmäksi tavoitetta. Ei mitään muuta virhettä kuin PUOMI...! Luu tuli sivusta pois, ja vielä ennen kontaktia. Korjautin kontaktin (ja Luu kirosi vastaan...), joten tulokseksi HYL. Muuten tuntui hyvältä ja kaikki muu toimi :)

Eka

Sitten Wyffen agirata. Paljosta ei tämäkään jäänyt kiinni. Luu ei mennyt kepeille...! Kun rimat pysyy ja homma toimii muuten, niin sitten tämmöisiä idiootteja... Räkytti vaan, eikä katsonut eteensä. Muuten taas hyvä, kaikki vaikeet kohdat onnistui. Aasta se tuli läpi, hyllytin sitten vielä siihen.

Toka

Vikana Teilerin hyppäri. Alussa räiskäisi riman ja renkaan ja sitten taas virhe kepeiltä. Muuten selvittiin tästäkin vauhdikkaasta pätkästä. Uskalsin tehdä persjätönkin :)

Kolmas

Sunnuntaina alkoi näkyä väsymystä ja Luu oli selvästi keskittymättömämpi. Tuli just semmoisia "Tuijotan vaan sua ja huudan, en varmana viitsi itte kattoa, missä ne esteet on" -kohtauksia. Ärsyttävää.

Wyffen agiradalla heti alussa puomin ylösnousu ja sitten tappelua keppien aloituksessa. Loppu levisi ihan käteen, mutta välissä oli jotain ihan hyvää pätkää :) Keinun malttoi tehdä tosi hyvin, vaikka kierroksia oli ja vedätin.

Neljäs

http://kelpie.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumia%202014/Agipitsi%2019.-20.7./raumaagi_157.JPG/_full.jpg
Kyllä lähtee! (Kuvaaja Veera Kiuru)

http://kelpie.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumia%202014/Agipitsi%2019.-20.7./raumaagi_158.JPG/_full.jpg
Mee ny jo pois tieltä, mää tuun!!! (Kuvaaja Veera Kiuru)

http://kelpie.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumia%202014/Agipitsi%2019.-20.7./raumaagi_159.JPG/_full.jpg
(Kuvaaja Veera Kiuru)

Sitten vuorossa oli Kermisen aksarata todella hankalalla loppuepäsuoralla. Eipä sillä juuri sujuvia suorituksia nähty, jos oli yhtään ohjaajaa nopeampi koira. Tää meni meiltä tosi hyvin muuten, mutta yksi rima ja sitten kielto lopusta.

Viides

http://kelpie.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumia%202014/Agipitsi%2019.-20.7./raumaagi_198.JPG/_full.jpg
(Kuvaaja Veera Kiuru)

http://kelpie.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumia%202014/Agipitsi%2019.-20.7./raumaagi_199.JPG/_full.jpg
(Kuvaaja Veera Kiuru)

Vielä Teilerin hyppäri. Tyhmä pituuskielto ja tyhmä keppivirhe. Muuten ok. Kivasti jaksoi kyllä pitää rimat tällä vikallakin radalla! :)

Kuudes

Intokaan ei tehnyt yhtään nollaa, joten tulipahan tempaistua Katin kanssa yhdessä 12 rataa ilman yhtään nollaa... Oisko tässä virheitä vähäksi aikaa? :)