Eilen oli talvikauden vikat valkkutokot. Eli vika hallivuoro. Ihanaa, kun ei enää tarvitse olla siellä seinien puristuksissa! Huonoilla keleillä halli on ihan kiva, mutta nyt kun kevät alkaa lopulta tulla ja ulkokentät kuivuvat, on vaan pakko päästä ulos. Ja "pääsee" tekeen luoksetuloakin...

Meitä oli vain viisi, joten aikaa oli ihan hyvin. Luu aloitti. Pääosassa taas liikkeiden alut.

Ensin hyppynoudon alkua. Huoh, valuu taas kyyläksi, kun ei olla hinkattu. On kyllä ihan kuulolla, mutta ahdistaa katsoa silmäkulmasta sitä korppikotkailua. Palkkailujen jälkeen yksi kokonainen hyppynouto puisella kapulalla, palkatta.

Tunnari, jono 45 asteen kulmassa. Pysäytin. Oma oli tokavikana. Ehti käydä vikalla asti, josta palasi omalle. Nuuski kuitenkin kaikki kapulat. Paluussa korjaili otetta.

Ohjattua, ensin alkua ja merkkiä. Merkit hyviä! Sitten parit noudot ja palautukset molemmista suunnista. Oikealta ensin yksi merkki ohjurina, sitten ilman. Taisin antaa muistuskäskyn. Oikealta yrittää oikoa, vasemmalta palauttaa paremmin. Vasemmalta taas nosti kerran väärin, korjasi sitten uusinnalla.

Kaukoja, Sari piti tassuista. Pari kertaa riuhtaisi koko tassun irti, sitten ihan hyvin. Nyt ei pahasti jähmeillytkään, vaikka lisäsin välimatkaa.

Sitten tehtiin yhtäaikaisjuttuja ennen paikallaoloja.

Metallilla vähän kaikkea ja aika hyvin! Pari nostoa lähelle jättäen. Pitoa edessä ja palautusta askeleen ja parin päästä. Nostoja hypyn kautta vapaamuotoisesti lähettäen ja vauhtipalkaten. Ja palautuksia hypyn taakse kapula suussa jättäen. Eli vähän kaikkea paloissa, mutta ei yhtään kokonaista. Teki mieli kokeilla, mutta maltoin mieleni, koska näissä meininki pysyi aika kivana.

Sunnuntain jäljiltä oli pakko tehdä vielä merkkiä ruutuhäriöllä. Nyt ei mitään ongelmia ja teki hyviä merkkejä. Laitoin sitten merkin ruudun eteen ja yritin lähettää ensin ruutuun. Meni sitkeästi merkille... Edelleen siis olettaminen tahtoo mennä kuuntelemisen edelle. Muutamalla hinkkauksella ja tuplakäskyillä sain menemään ruutuun, ja sen jälkeen meni vielä tosi hyvin merkille.

Sanna tuli ystävällisesti liikkuroimaan paikallaolot, kun oli menossa auttamaan koiratanssijoita. Päästiin sitten Luunkin kanssa tekemään, vaikka olisi ollut mun liikkurointivuoro.

Ensin makuu. Meni TAAS mutkalle valahtaen. En tykkää! Korjauksella ok. Nousu ok. Tehtiin jättö uudestaan, nyt meni paremmin, joskin vähän vinoon. Olen tehnyt maahanmenoja erikseen ja muistutteluna ennen riviin menoa. Niissä tekee hyvin, mutta joku tuossa tilanteessa saa Luun väärään moodiin. Istuminen oli hyvä, vahdin ulkoa koko ajan.