Perjantai-illalle oli buukattu sujuvasti kaksi miittiä, ensin ruokaa agin koulutustiimin kanssa ja sen jälkeen jälkkärit tokon valkkuryhmän kanssa. Vielä ehti kotiin katsomaan jäätävää Suomi-Venäjä-peliäkin! Aamupäivästä tokoiltiin jotain pientä lenkiltä tullessa.

Luu oli jotenkin vähän löysällä asenteella, ei tehnyt ihan sata lasissa. Tehtiin avoimen juttuja. Seuraaminen oli muistaakseni ihan siedettävää. Jäävissä taisi jättää taas ekan maahanmenon tekemättä. Hinkattiin ilman virallisia aloituksiakin ja sujui taas seisomisen jälkeenkin. Seisominen sen sijaan on ollut nyt tosi varma *kop kop*, liikkurin käskyjä tarvii vaan treenata.

Luoksetulosta eteentuloja. Kierrolla jättää aina vajaaksi, jätettynä tulee paremmin. Hyvä toki näin päin ;) Tein myös hienosäätöä ihan läheltä.

Kaukoista ekaa nousua kisamaisen jätön jälkeen (kehut maahanmenosta). Nousi kyllä, mutta ei oikealla tekniikalla. Tää ei varmaan tuu vaan koskaan toimimaan. No, tekee nousun silti ihan hyvin ja ylös asti, vaikka teputtaakin.

Tuittukin höntsäili jotain. Tehtiin ainakin suora luoksetulo! Näitähän ei ole Tuitun kanssa harrastettu moneen vuoteen, koska vaikka otan luoksetulossa aina stopit, Tuittu ei ennakoi, vaan tulee ennemmin läpi. Hassu koira kun on. Tuittukin oli silminnähden hämmästynyt, kun stoppikäsi ei heilahtanut ;) Ja tuli tietty ihan reippaasti loppuun asti. Erikseen stoppi lyhyemmältä matkalta.