Eilen ilmestyi vihdoin Sm-kisojen liikejärjestys, joten pakkohan sitä oli päästä heti tänään testailemaan. Päivä kului (hyvää!) kakkua ja muita herkkuja ahtaessa Saaran ylppäreissä, mutta hyvin ehti illaksi kotiin treenaamaan ;) Oltiin ihan tuossa tuttuakin tutummalla lähikentällä ja tehtiin kaikki liikkeet enemmän tai vähemmän muokattuna/osissa ja palkaten. Hyvänmielen LKO-treenit ;) (Lähes Kaikki Onnistuu...)

Idari kokonaisena, järkkänä S-M-I. Istuminen oli vino ja siirsi toista etutassua, muuten hyvin.

Metalli tasamaanoutona, vauhtipalkka nostosta. Ja hyvin nostikin, tuli palkka ihan aiheesta!

Tunnari, normirivi. Ihan hyvä. Vähän oli aluksi levottoman oloista, mutta ei härkkinyt vääriä. Kehut jo vauhdista.

Ohjattu, vein itse kapulat Luun odottaessa. Ensin palkka merkistä, juoksin perään, kun lähti tosi hyvää vauhtia. Oikean nouto merkille jätettynä. Hieno sivulletuloon asti.

Kaukot, eka kaukaa ja loput läheltä. M-S-I-S-M-I-M. Eka vaihto hyvä (kehuin), S-I pompsahti ihan kunnolla, M-I huono ja vikassa vaihdossa tuijotti taas johonkin.

Luoksetulo. Seisominen vartaloavulla ja siitä lähetys kiertämään maalia. Muuten hyvä, mutta ei meinannut löytää maalia millään, rundasi ruudussa ja ties missä...

Ruudussa myös palkka merkiltä. Nyt olin paikallani ja menin palkkaamaan namilla ja lelulla. Tosi hyvä vauhti ja paikka! Ruutuun merkille jätettynä. Meni aika keskelle, palkkasin vähän taaemmas.

Seuraaminen. Kisamainen pätkä, mutta ei kovin pitkä. Asenne oikein kiva, mua lähes hymyilytti :) Tekniikka nyt vähän kärsii, mutta pakko antaa kärsiä. Meinaa valua taas vähän eteen ja hakkaa joka askeleella jalkaan. Mutta jos Luun häntä tekee ässämmien seuruussa kahdeksikkoa, lupaan olla valittamatta!

Lopuksi oli pakko ottaa nopea korjaussarja kaukoihin ja ruudun paikkaan. Kaukoissa läheltä S-I- ja M-I-vaihtoja, molemmat näytti taas muutaman yrityksen jälkeen siltä, kuin pitääkin. Vaan millä ne ikinä saa siihen koesettiin...

Ruutuun lähetin molemmista suunnista. Jäi ensin taas aikalailla keskelle, sitten jo etureunaan :( Etureunasta talutin pannasta oikeaan kohtaan ja muistutin parilla paikankorjauksella läheltä. Pari kertaa piti vissiin korjata, mutta sitten menikin ihan täydelliseen paikkaan! Oho, alanko mä päästä tässäkin voitolle, kun taipui noin helpolla...?! Paikan kanssa saa olla kyllä tosi tarkkana. Jos antaa yhtään jäädä liian eteen, niin sitten lipsuu vaan pahemmin.

Kokonaisuudessaan jäi tosi hyvä mieli, Luu oli hyvänä :) Liikejärjestys tuntuu meille aika sopivalta. Ekana biletin tietty sitä, että seuraaminen on viimeisenä. Jos se onkin koetilanteessa taas ihan kamalaa, niin ketutus ei pilaa enää muita liikkeitä! :D Toisaalta luulen, että vireen kannalta seuruu saattaa toimiakin paremmin loppupäässä. Tänään ilmestyivät myös lähtöluettelot. Ollaan mukavasti neljännessä paikallaoloryhmässä, joten senkin suhteen lähtökohdat ovat hyvässä järjestyksessä :)