Maanantaina päästiin valkkutokoihin! Aika pitkä tauko ehtikin tulla. Nyt siis eka ja vika kerta ennen Seinäjoen karsintaa. Tuota koiraa ei kyllä ihan palautella pitkältä tauolta tämmöisessä ajassa, mutta näillä mennään :/

Paikallaolot tehtiin alkuun. Maahanmeno oli hyvä. Luoksetulossa tuli vähän härkkimään kättä, joten sitä tein uudestaan.

Tehtiin mahd. kisamainen setti. Oltiin ekoja ja vähän oli kaoottista se liikkureiden ohjeistus ja muu, joten tuli ainakin lisähaastetta siitäkin. Ja silti osa keskittymisestä meni siihen, että huolehdin kehässä liikkeiden suorituksesta, vaikka tarkoitus oli keskittyä vaan koiraan.

Zetassa oikeat asennot, mutta maahanmenon uusin, kun ei tehnyt oikein. Seuraamiseen vähän ylimääräisiä juttuja.

Luoksetulo ihan kisamaisesti, paitsi stoppiin apu ja loppuun käsiapu.

Ruutu piti tehdä kokonaisena, eteenmeno vaan ensin yli ja kutsulla. Mutta lähti eteenmenossa ihan vinoon ja sitä piti korjata. Ennakoi taas myös pysähdystä. Ruutuun jäi aika eteen, mutta annoin toki käskynkin. Loppu ok.

Kiertonouto rakennettiin vasta ruudun aikana, että Luu ei pystynyt bongaamaan tolppaa etukäteen. Kierto ihan ok, unohdin vaan siinä alkusäädössä verkotkin. Sitten piti noutaa seinän puoleinen, mutta Luu yritti jostain syystä monta kertaa väärälle. Tää oli vähän outo. No, saimpa sitä vähän kiinni huolimattomuudesta :)

Tunnarissa etsintä ok, palautuksen loppu hidas.

Ohjattu piti tehdä niin, että kapulat oli valmiina, mutta ei ollut, joten tehtiin normisti. Tässä ei mitään ihmeellistä.

Seuraamista joku pätkä, ei kai isompia mokia.

Ja ehdittiin vielä tehdä kaukojen alkua, joka oli vähän tahmea :( Piti uusia pari kertaa sekin.

Oltiinpa huonoja! Huh huh.