Eilen tokotettiin Takkujen kokeessa. Tuomarina oli superkiltti Ilkka Sten. Ykköstavoitteena oli taas hyvä vire ja fiilis. Se ei toteutunut yhtä hyvin kuin edellisessä kokeessa, vaikka paperilla jäätiinkin vain pisteen päähän viime kokeen tuloksesta. En ole vieläkään keksinyt, mikä siihen viretilaan vaikuttaa, sillä nyt en keksinyt mitään erityisiä eroja viime kokeeseen valmistautumisessa yms., mutta silti tänään Luu oli paljon jähmeämpi ja kehäänmenot, siirtymät ja aloitukset olivat kamalaa vääntämistä. Positiivista on se, että jämääminen ei heijastu niin paljon liikkeisiin, vaan Luu kykeni aika hyvin tekemään kaiken. Pari isompaa virhettä (idari, ruutu) ja pientä viilausta siellä toki oli.

Ensin tehtiin paikallaolot, sitten liikkeet perinteisellä järjestyksellä kahdessa osassa. Luu oli kuudesta koirasta viimeinen.

Istuminen 10 - Ei mitään hajua, miten oli.

Paikkamakuu 10 - Meni suoraan alas, mutta vähän jähmeästi nenä edellä. Leuka oli maassa palatessakin. Sivullenousuun annoin varsin tomeran käskyn ja tomerasti nousikin. Toinen etutassu jäi vähän eteen ja sitten Luu joutui kenottamaan siinä hankalassa asennossaan, kunnes loppurivikin saatiin ylös ja liike lopetettua.

Seuraaminen 9 - Aika pitkä kaavio. Ei tuntunut niin hyvältä, kuin on nyt tuntunut. Oli vähän levoton, välillä edessä ja painoi. Askelsiirtymät kuitenkin keskimääräistä paremmin, samoin ne täyskäännökset ja oikealle käännökset. Vasemmalle käännökset taas nihkeitä.

Idari 7 - Eipä olisi kannattanut tästäkään iloita... Järkkä S-I-M, ei istunut. Lisäksi kävelin istumissuoralla jotenkin lätäkköä väistäessäni merkkien linjalle, mutta tuomari katsoi tätä(kin) sormien läpi.

Luoksetulo 10 - Pystyy edelleen stoppaamaan paremmin, mutta nyt oli ajatus jo oikeaan suuntaan! Ei teputtanut, vaan pompsahteli ;) Muuten siisti.

Ruutu 10 - Kyyläsi aloituksessa ruutuun. Ei mennyt kunnolla merkille, tuhma! Ruudussa lähti kääntymään heti etureunan jälkeen. Ja ennakoi maahanmenon! Hämmennyin niin, etten reagoinut mitenkään, mikä varmaan pelasti, koska ei saatu pistevähennyksiä... Mikä oli kyllä varsin hämmentävää, kun Luu kuitenkin pysähtyi selkeästi ensin seisomaan ja meni sitten maahan.

Ohjattu 10 - Merkki taas vähän nihkeä, mutta meni jotenkuten. Lähti kaartamaan liikaa vasemmalle, mutta bongasi sieltä kapulan. Muuten siisti.

Tunnari 10 - Tää oli ihan hyvä. Kävi rivin kerran läpi ja toisella kierroksella nosti oman.

Hyppynouto 10 - Siisti.

Kaukot 9 - Eka nousu taas tosi hyvä. Sen jälkeen vilkaisi kerran taakseen. S-M siirsi vasenta takajalkaa, S-I pompsahti ihan törkeästi. Muuten erittäin hyvä.

Yhteensä 304 pistettä ja KP. Sattui hauska sattuma ja kokeen toisella bortsulla oli tasan sama pistemäärä. Juuri sattui samankertoimisissa liikkeissä menemään pisteet ristiin. Ykkössija siis jaettiin, kun ei ihan missään arvokisoissa oltu ;)

Luun koe

Saatiin palkinnoksi narupallo (kyllä, ainoastaan :D). Pakettia avatessa siitä paljastuikin varsin pitkä naru, mikä oli bortsuista luonnollisesti aika siistiä. Luu ja Into istuivat silmät teelautasina tuijottamassa, kun purin pakettia auki :D Ne pääsivät sitten testaamaan sitä ja kyllä oli hauskaa! (Vetoleikki oli jatkunut ennen videointia jo kotvan jos toisenkin...)

Ilmoitin Luun jo uuten kokeeseen marraskuussa. Tämä koekokemus on kuitenkin sitä, mitä me tarvitaan! :)