Lauantai-iltana kisojen jälkeen treenailtiin vielä tokoa. Tai vähän humputteluksi se meni, kun suunniteltiin ja treenailtiin tokonäytösjuttuja. Muutama idea saatiin kuopattua, mutta muutama sentään osoittautui ihan potentiaaliseksi. Sunnuntaina Olympiastadionilla sitten näkee, mitä on saatu raavittua kasaan parissa viikossa ;) (Joo, ois voinut aloittaa aikaisemminkin.)

Maanantaina (10.8.) tietty tokovalkku. Treenattiin Härmälässä.

Luu teki ainakin kiertohässäkkää, jossa viime treenien teemana on ollut kierto alun liikkuroinnilla. Se kun vielä sotkee koiran ajatukset. Nyt saatiin muistaakseni jo jotensakin onnistumaan, mutta varmasti jonkun erheen kautta. Kierrossa kaarrattaa, siihenkin pitäisi jotain keksiä :/

Tehtiin myös ruudun merkitöntä eri variaatioilla ja ruutuun yhdstettynä. Hieman ainakin nyt saattaa flänkätä vasempaan, joten täytyy seurailla tilannetta.

Jotain vanhojakin ehkä tehtiin, varmaan ainakin tunnari.

Ja sitten kapulannostoa, johon sain uusia vinkkejä Piialta ja Hannalta. Kokeiltiinkin hyppyapua ja se näytti toimivan. Voi olla, ettei häivyttäminen onnistu ikinä, mutta ainakin saadaan parempia toistoja lihasmuistiin.

Ja eiköhän me jonkunlainen paikallaolokin tehty. Näissä on ollut jähmeyttä maahanmenossa, mutta muuten on ollut hyvin kuulolla. Ja kun olen näkyvissä, osaa maata hyvin pää ylhäälläkin, ilman, että asiaa on pitänyt erikseen esitellä.

"Virallisten" osuuksien jälkeen tehtiin jotain näytösjuttujakin. Luulla oli vaikeuksia olla tottelematta Katia luoksetulossa...!

Torstaina pidettiin taas pienet näytöstreenit. Koklailtiin ainakin luoksetuloa, ohjattua, tunnaria ja kaukoja. Ihan hirveen hyvin meni kaikki, missään ei ollut mitään ongelmia ;)