Taas olin kouluttamassa agilitya ja treenaamassa tokoa ;) Koirat oli siis mukana reissussa ja kotimatkalla ajeltiin pitkin Hervantaa etsimässä tyhjähköä kenttää. No, oikeasti jo toinen yritys tuotti tulosta ja päädyttiin autolla meidän lähikentälle.

Olin käyttänyt Luun uimassa ja aurinkokin meni pilveen. Ei ollut niin kuuma, eikä Luukaan läkähtynyt, muuta kuin lopputreenistä silkasta juoksemisesta.

Kaukoja alkuun. Pari kisamaista sarjaa. Ekalla oli laittanut jätössä pään maahan, höh. Mutta korjasi maa-käskyllä, jes! Seiso-istuissa siirsi nähdäkseni vähän vasenta takatassua, muuten kaikki hyvin. Muutama vaihto vielä läheltä erikseen. Näissä tuli sitten peruuttelua ja yliyrittämistä. Muuten asenne kiva.

Seuraamisen käännöksiä kaikissa temmoissa. Välillä kehu-avuilla, välillä ilman. Kivasti! Juoksukäännökset vasemmalle ei toimi vieläkään, mutta muissa teki hyvin töitä.

Tunnaria kahdella kapulalla ja ylimatkalla. Eka lähetys normisti, sitten hetsaten. Kerran erehtyi nappaamaan väärän suuhun, sen jälkeen malttoi haistella ensin. Palautukset yhtä plääh näinkin.

Luoksetulon stoppeja. Pari namilla peruutellen, muutama maalienkierrolla, väliin siis läpi juoksutustakin. Ihan ok. Yritän sietää epätäydellisyyttä ;)

Ohjatusta ensin pari merkkiä. Vauhti ois voinut olla parempi, meni kuitenkin reippaasti ja tosi hyvään paikkaan. Suora asento ihan merkin takana on yhtäkkiä muistunut mieleen...?! Molempien puolien noudot ja palautukset kertaalleen. Ihan hyvin suoristi molemmat!

Idarin asentoja, teemana "avuttomuus" :D Tein myös juoksusta ja hitaasta kävelystä, varmaan muuten ekaa kertaa ikinä. Juoksussa ei ongelmia, päinvastoin teki seisomisen ja maahanmenon paljon napakammin, liirasi molemmissa. Hitaassa seisominen oli vaikeaa, istui ainakin pari kertaa. Onnistui sekin sitten, myös istumiseen sekoitettuna.

Tuittukin halusi tehdä vähän. Se teki noutoa tunnarikapulalla, kaukoja ja luoksetuloa. Niin, ja jalkojen välistä pujottelua. Mummojumppaa :)