Kohta loppuu vuodenajat kesken, kun näitä Tending-leirejä alkaa olla ympäri vuoden :) Nyt perinteisiin pikkujoulutreeneihin yhdistettiin mahdollisuus lisätä toinen päivä ja yöpyminen. Kun paikkana oli paljon kehuttu Strömfors, niin ei voinut vastustaa! Matkaseuraksi saatiin Lotta, Ilo ja Huima. Syyllä ja Huimalla olikin varsin riehakas viikonloppu :D

Lauantai alkoi aksalla pienellä, mutta tehokkaalla porukalla Ninan, Timon ja Maaritin kanssa. Kenttä oli ihanan pitkä ja sinne saikin kivoja irtoamissuoria. Syylle riitti kivasti treenipätkiä, vaikka skipattiin kepit ja kontaktit. Haasteita oli ainakin alun pakkovalssissa ja muurin suorittamisessa vauhtisuoralla. Yhdessä kohtaa meinasi myös lähteä flänkkäämään yhden hypyn ohi, vaikka muuten niin nätisti kääntyykin. Kivasti Syy kuitenkin kipitteli.

20171125-IMG_1761.jpg
(Maarit Karhu-Teiskonen)

20171125-IMG_1774.jpg
(Maarit Karhu-Teiskonen)

20171125-IMG_1765.jpg
(Maarit Karhu-Teiskonen)

Meillä jäi aikaa varsinaisilta koirilta, niin Luukin pääsi tekemään nopeasti. Se olikin oikein kiva ja taidettiin tehdä muutamassa pätkässä koko rata. Yhden leikkauksen ajoitusta piti vähän säätää.

20171125-IMG_1852.jpg
(Maarit Karhu-Teiskonen)

Lounaan jälkeen jatkettiin tokoilla. Otin tämän vuoron Luulle, koska Syy pääsi ensisijaisesti aksaamaan. Tehtiin evl läpi kisamaisehkosti ja ehdittiin vielä vähän korjaillakin.

Kiertonouto
Luoksetulo
Ohjattu
Ruutu
Seuraaminen
Kaukot
Zeta
Tunnari

Ihan hyvä kokonaisuus! Ohjatussa taisi purra kapulaa ja sen uusin. Ruutuja oli kaksi, ympyrästä molempiin suuntiin. Ei mokannut, vaikka lähetin sinne "epäloogisempaan" :) Seuraamisessa ei tullut ääntä, vaikka sitä vähän provosoitiin. Kaukot oli hyvät! Tunnarissa alkoi sitten näkyä kuumuus ja väsymys, siinä oli huolimaton ja ohitteli omaa.

Maijakin huomioi, että ennakoi jotain lähetyksiä. Sitten tehtiinkin eteenmenon lähetystä erilaisilla hämyillä ja luumaisen sitkeästi se niihin menikin! Myös tunnaria tehtiin uudestaan.

Paikkiksiin otin Syynkin. Oli vähän aikaa ihan kivasti piiiitkässä rivissä ja vapautin siitä leluun. Syyn eka leiripaikkis :)

Illalla saunottiin ja syötiin, oli herkullista.

Sunnuntaiaamu alkoi koirien verikokeilla Hannes Lohen geenitutkimukseen. Oli molempien mielestä aika epämiellyttävää. Syyltä piti vaihtaa tassuakin, kun se pääsi ratkaisevalla hetkellä nykäisemään jalkaa. Mutta tulipahan oltua hyödyksi.

Tänään tokoiltiin kaksi settiä niin, että toisessa oli kaksi koiraa yhtäaikaa ja toisessa neljä. Syy sai tehdä yhtäaikaa Kurkon kanssa. Vähän jännäsin, miten se pärjää, mutta se keskittyi oikein kivasti omiin hommiinsa :) Kerran seuruussa katsoi Kurkoa, mutta ei ollut missään vaiheessa mitenkään lähdössä sinne. Tehtiin kaikkia tuttuja juttuja. Kehäänmenoa, seuraamista (naksulla ja namilla), luoksetulon jättöä, vauhtinoutoa, kiertoa, maahanmenoja ja ruutua lelulle. Syy teki kaikkea aika lailla omalla tasollaan :) Maahanmenojen tekniikka oli vaan vähän hukuksissa. Mutta kierron teki ihan hiljaa!

Luu sai jatkaa kuunteluteemalla ja tehtiin niitä eteenmenon alkuja. Samoihin hämyihin meni edelleen... Lisäksi tehtiin ruutu-tunnari -erottelua. Tässä mokasi ainakin kerran, mutta melko pätevästi hoiti hommat. Tehtiin pitkästä aikaa myös häiriöseuraamista, jossa skarppasikin tosi hyvin ja oli niin huolellista koiraa että! Lopuksi vielä eteenmenoa niin, että sai mennäkin.

24173008_10155898817874265_1118848294823
(Hannele Rontu)

Paikkiksetkin jaksettiin vielä tehdä. Syy oli taas hienosti oman lyhyen settinsä :)

Tending%20pikkujoulut-77.jpg
(Hannele Rontu)

Ja kotimatkalla oli väsynyttä porukkaa! :D