Perjantain aksatreeneissä tehtiin taas Tanjan versiota valmiista radasta. Oli vähän juoksevampi ja ehkä helpompikin. Meitä oli vain kolme paikalla, joten ehdittiin tutustua rauhassa ja treenata pätkiä ihan huolella. Kiva!

Alussa kepeille jyrkkään umpikulmaan. Tässä piti vähän katsoa, että sai koiran suunnilleen oikeaan suuntaan, keppien aloituksen Luu kyllä hoiti ihan itte. Mutta jos linja ei vienyt kepeille, niin sitten meni putkeen :)

Haastavin paikka meille oli radan puolivälissä. Sitä tehtiinkin uudestaan ja uudestaan. Luu levisi takaakiertovalssista / niistosta pituudesta ohi, joten en saanut siinä oikein etumatkaa. Pakkovalssi pituuden jälkeen piti siis unohtaa. Niistoilla homma saatiin lopulta jotenkin pelittämään, vaikka valui edelleen. Muuten oli jotain pikkujuttuja, lähinnä mun ajoitusvirheitä tms. (Muista katse saksalaisessa!)

Lopuksi koitettiin vielä koko rataa. Kepeillemeno kosahti pari kertaa, mutta kun se selvitettiin, tehtiin nollana koko 34 estettä! En muista, että oltaisiin ikinä tehty noin pitkää rataa ilman virheen virhettä. Aika siistiä :D