Maanantai ja vesisade :( Ja valkkutokot :) Oltiin taas Hakametsässä. Koko ryhmä koossa, tavoitteellisetkin samassa paikassa. Jakauduttiin kahtia, oltiin Katin, Maijun ja Hanna-Marin kanssa. Eikä mennyt edes yöhön, vaikka kaikki tekivät kaksi kierrosta :D

Luulle taas kehäänmenoihin sitä häiriköintiä. Nyt ei toiminut yhtä hyvin :/ Oli silti kovin kuplassaan. Ja ekassa setissä muutenkin vähän ylikierroksilla. Mietin, että tähänkö tää nyt meni, loppuviikko saadaan tehdä vaan kurinpalautusta...

Kaukot ensin. Liikkui vähän jossain vaihdossa ja meinasi ennakoida yhden väärän asennon. Korjasi sen, mutta tekniikka hajosi tietty siinäkin. Muuten asenne ok.

Idari. Tein asennot eri kohtiin, joko ennen käskyä tai viiveellä. S-M-I, asennot oikein. Istumisesta sai namin.

Ohjattu. Tässä taisi olla vääntöä alun sivulletulon kanssa... Palkkasin merkin. Sitten piti hakea vasen ja Luu meni sokka irti vasemmalla (merkin kanssa samassa linjassa) olevalle merkille. Kahdesti! Näytin niskasta taluttaen kapulan ja haettiin välillä oikea. Siinä taas mokasi noston ihan kunnolla, tajusi itsekin. Se uusinnalla ok. Sitten vielä se vasen, joka löytyi nyt ihan ongelmitta. Mutta olipahan vähän kieppejä... Vauhti merkille pysyi sentään ihan kivana - ja häntä heilui ;)

Toisessa setissä se pysyi vähän paremmin hallinnassa. Vettäkin satoi tässä vaiheessa ihan huolella, ehkä se viilensi sopivasti... Kehään meni kyllä aika kuplassa.

Ensin ruutu. Palkkasin aloituspaikkaan menon ja kontaktinoton, josta lennosta merkille. Ruutuun mennessä katsoi luoksetulon merkkejä (mutta ei toista ruutua merkin takana), mutta meni hyvään paikkaan. Lopussa oli kuulemma nytkähtänyt liikkurin käskystä.

Tunnari ihan kisamaisesti, ei hetsauksia siis. Rivi, oma toka vasemmalta. Hyvä etsintä! Palautus ei niin hyvä kuin hetsauksella, mutta ihan reipas :) Kop kop, mutta tunnari on kyllä ollut nyt tosi hyvä! Varmana nollaa sen piirinmestaruuksissa :D

Piialla oli hyppy mukana, joten lainattiin sitä tähän väliin. Siirtymä hypylle oli todella hyvä, oli pakko palkata se. Sitten käskyn jälkeen kontaktista vapautus ja lennosta noutamaan. Ihan jees, mitä nyt liirasi pitkäksi nostossa. Vähän se nyt menee palautuksessa taakse vinoon, tää pitää ottaa jossain vaiheessa projektiksi. Nyt vaan asenne ratkaisee :)

Vielä luoksetulo. Maiju kiusasi meitä osoittamalla luoksetulon MERKKEJÄ varsin provosoivasti ja saikin Luun jähmäämään. Alkua piti siis uusia. Tein stopin vartaloavulla ja siitä liikkeellelähtö vauhtipalkalla.

Paikallaolot tehtiin ihan lyhyinä, ensin makuu ja sitten istuminen. Nää ihan ok.

Lisäksi tehtiin vähän niitä huonoja kaukoja. Nyt ne oli ihan hyviä :)

Ja muutama luoksetulon loppuosa.