Eilen Nipsun valkkuryhmän treenit. Mappe koutsasi rääkkiteemalla, joka oli tällä kertaa muistamista. Olen itse asiassa ollut aikaisemmin Päivin vastaavissa treeneissä, joten tiesin selviytyväni jotenkin. Varsinkin kun radat olivat lyhyempiä. Ideana oli siis tutustua ensin peräkkäin neljään eri rataan, jotka olivat pituudeltaan seitsemästä yhdeksään estettä. Omalla suoritusvuorolla rata sitten vedettiin hatusta. Neljä kierrosta mentiin, eli kaikki radat tuli treenattua.

Muistin kaikki radat. Yhdellä tuli hetkellinen black out, mutta sekin meni viime hetkellä ohi. Ensimmäinen rata mentiin nollana läpi, mutta tehtiin se vielä uudestaan, kun yhdelle hypylle tuli aika hoppu. Rohkeammalla putkeen lähetyksellä ehdin paremmin, vaikka ei se takaaleikkaus nätti ollut siltikään.

Toinen rata (jos enää muistan järjestystä oikein :D) mentiin vain kerran, siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Puomilta Nipsu tuntui tosin vähän aavistavan mun liikkeen perään, joten se uusiksi.

Kolmannella olikin sitten ongelmia. Ensin oli kiirus takaakiertoon ja sitten Nipsu ei irronnut putkeen, ei sitten millään. Kun se saatiin hinkattua toimimaan, en saanut käännettyä sitä putkelta aalle.

Vikalla radalla palkkasin ensin puomin, koska jäin siinä taakse. Olin vienyt lelun valmiiksi, joten Nipsu meni tietty superisti. Keppien jälkeisessä kuviossa piti vaihtaa plaania, kun en vaan ehtinyt ekassa vaihtoehdossa, vaikka Nipsu lähtikin putkeen yllättävän hyvin. Siinä piti siis kiertää puomia jomman kumman kautta. Sen kumman kautta meni sitten ihan hyvin, kun vaan jätin kepeille ja luotin, että tulee putkeen.

Lopuksi tehtiin puomi vielä pari kertaa niin, että Kati palkkasi tuomarina. Ekalla katsoi mua ja himmasi, mutta meni. Tokalla katsoi Katia :)

Ihan kivat treenit itseluottamuksenkin kannalta, kun sai tehtyä edes pari nollarataa. Mitä sitten, jos esteitä olikin alle kymmenen!