Marken treeneissä oli tänään vauhdikas rata. Kahta lomittain olevaa suoraa putkea mentiin monta kertaa peräkkäin. Luu tuntui kivalta :) Ongelmat olivat pääsääntöisesti omassa ohjauksessani tai ajoituksessani, mikä on harvinaista herkkua. Ei siis se, että niissä on ongelmia, vaan se, että ne ovat Luun treeneissä pääsääntöinen ongelma ;) Luu tuntui kohtuullisen kevyeltä, reagoi hyvin ohjauksiin ja tiputti muistaakseni vain yhden riman.

Vaikeimmat kohdat meille/mulle olivat pitkä päällejuoksu-kuljetus ja välistäveto. Päällejuoksussa en vaan saanut liikuttua tarpeeksi ja pitkässä kuljetuksessa Luukin alkoi vaan tuijottaa mua, eikä lukenut hyppyä. Kerran saatiin se onnistumaan ja siirryttiin äkkiä eteenpäin :D Kisoissa olisin ohjannut kohdan toisella tapaa, mutta näitä pitäisi treenata. Välistävedosta ei varmaan tarvitse mainita sen kummemmin, en vaan osaa! Siinä ekan hypyn ennakoinnissa sain myös Luun kieltämään monta kertaa.

Kepeille jyrkkään umpikulmaan meni kaksi kertaa väärältä puolen. Tää oli vähän tuhmaa, sillä pitäisi osata kyllä. Jouduin vähän linjaamaan. Aalla jäi ekalla kertaa kökkimään liian ylös...! Moitin vähän ja kävin siirtämässä oikeaan paikkaan. Seuraavilla meni sitten paremmin. Mutta voisi aatakin kertailla joskus erikseen, se on ollut kyllä tosi vähällä treenillä.

Parissa muussakin ennakoinnissa sain aikaiseksi kieltoja, välillä taas lensi jonkun verran. Vähän semmoinen olo, että en saanut rytmistä ihan kiiinni. Mutta jäi sinne kai jotain hyviäkin pätkiä, kun kaikesta huolimatta loppufiilis oli ihan positiivinen. Treeni-into on ainakin korkealla, kamalasti juttuja, joita haluan päästä tekemään!