Maanantaina taas viikonlopusta koomaantuneena valkkuryhmän tokoihin Eteläpuistoon. Aloitettiin onneksi leppoisasti herkuttelemalla Miinun tuomalla todella hyvällä juustokakulla.

Sitten paikallaolot liikkuroituna kehäänmenotarkistuksineen kaikkineen. Ensin istuminen, ihan ok. Makuussa yritin nostaa ilman jalka-apua, ei noussut. Annoin sen avun sitten jälkikäteen. Otettiin loppu uudestaan, sitten nousi hyvin ja sai superkehut ja dino-Cuzin.

Meitä oli seitsemän ja jakauduttiin kahteen porukkaan. Olin Katin ja Maijun kanssa. Luu aloitti. Ekassa setissä tunnari, ohjattu ja ruutua.

Tunnari ihan kisamaisesti. Ihan suht hyvä etsiminen, palautus ravilla. Taisi ennakoida sivulle. Ajattelin kokeilla tähän Inton saamia Jonte-vinkkejä, mutta vasta sunnuntain kisojen jälkeen.

Ohjatussa vietiin oikea, siitä vauhtipalkka. Annoin nostossa toisen käskyn. Nyt nosti siististi, tosin kyllähän se koko nosto voisi olla siistimpi, jos koira jarruttaisi paremmin, eikä liirailisi kapulan kanssa ties mihin. Lähetin vielä vasempaan, se luovutusasentoon asti. Nostossa taas tuplakäsky, nosti oikein.

Ruutu-merkki-leikkiä. Siinä meni aika hyvin tarpeeksi taakse, mutta ei kertaakaan, kun sitten yritin lähettää kisamaisesti.

Toisessa setissä idari, kaukot ja luoksetuloa.

Idari kisamaisesti liikkurin järkällä, joka oli S-M-I. Ihan jees. Tässä on tullut viime aikoina erittäin vähän virheitä, joku palanen on loksahtanut! Tai sitten avainsana ovat avut, joita käytän ihan suosiolla...

Kaukot myös kisamaisesti. Tää on mulle tosi vaikeaa, koska mun on ihan hirveän vaikea kestää sitä tekniikan hajoamista, mutta toisaalta olisi vaan pakko tehdä näitäkin... Tein perinteisellä järkällä. M-I ei täydellinen, mutta sinne päin. I-S taas tuplakäskyllä, kun jätti oikean etutassun taakse. S-M vissiin ok, samoin M-S. S-I :ssa siirsi vasenta takajalkaa, oikea ilmeisesti pysyi. Ja I-M ok. Sivulla nousi jähmeästi, tääkin pitäisi ottaa joskus työn alle.

Luoksetulon stoppia sitten Jonten neuvoilla. Tää ei kyllä mennyt yhtään hyvin, en saanut Luuta tekemään ollenkaan kunnolla. Lisäksi sen vauhti hidastui niin, että stoppitekniikka muuttui ja kriteeristä oli vaikea pitää kiinni. Kerran reagoinkin tosi loogisesti huudahtamalla "Hyvä, ei ollut hyvä!" :D Näin kerromme koiralle selkeästi, mitä siltä halutaan! No, harjoitukset jatkuvat, sekä koiralla että ohjaajalla.

Loppuun tein vähän kivemmaksi lopuksi vielä pari merkkiä.