Maanantaina mentiin valkkutreeneihin, vaikka tokon treenaaminen heti ässämmien jälkeen ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Keskityttiin enemmän kuitenkin jäätelön, mansikoiden ja muiden herkkujen syömiseen :)

Kyllä me sitten ihan vähän treenattiinkin.

Luu teki ensin idaria niin, että merkkien tilalla oli leluja, kapuloita ja avoinaista namikippoa. Ei välittänyt näistä mitään, oli skarppi ja teki vaan oikeita asentoja.

Sitten tunnaria, johon toivoin jotain haastetta. Kapulat laitettiin semmoiseen puulaatikkorakennelmaan, osa reunojen päälle ja osa pohjalle, kahteen eri osioon. Jotain lelujakin siellä oli. Tää oli tosi vaikea. Luu ei ensin bongannut kapuloita ollenkaan, ja sitten nappasi ensimmäisen. Sen jälkeen ei hoksannut laajentaa siihen toiseen laatikko-osaan, sieltä ei varmaan reunojen yli tullut yhtään hajua. Vähän turhauduttuuaan nosti pari muutakin väärää, kun ne onnistui jostain löytämään. Pitkään se jaksoi yrittää, tarkisteli jo nostamiaan ja sivulla olevaa tunnarilaatikkoa moneen kertaan. Lopulta siirryin itse vähän lähemmäksi sitä oikeaa laatikkoa ja sieltä se oma lopulta nousi. Tehtiin toinen niin, että kaikki kapulat olivat samassa osiossa. Se oli helppo ja Luu teki hyvin.

Pari suoraa luoksetuloa tehtiin niin, että Maiju "hyökkäsi" lelun kanssa sivusta kohti Luuta. Ekalla väisti reilusti, tokalla tuli suorempaa, mutta vilkuili vähän. Fokus saisi olla näissä vielä tiiviimmin mussa.

Lopuksi ruutu Katin uusilla sinisillä merkeillä. Hyvin ne taisivat näkyä ruohosta, sillä ei ollut vaikeuksia löytää merkkiä tai ruutua. Merkin palkkasin erikseen, ruudussa parin kaukonvaihdon jälkeen. Taisi olla aika takana, mutta en jaksanut alkaa vääntää, joten en mennyt katsomaan lähempää ;)

Eilen Luu ja Nipsu pääsivät Piiralle.

Luusta tiesinkin, että se on tosi jumissa. Sillä oli lukko lantiossa ja siitä seurannutta vinoutta ja jäykkyyttä. Saatiin kuitenkin aika hyvin auki ja suoraksi. Luultavasti jotain sattunut suht hiljattain. Nipsu oli pahemmassa jumissa. Lukko silläkin ja selkä tosi jäykkä. Tuommoinen pieni koira on kuulemma niin paljon hankalampi, kun ei taivu tehdessään niin paljon kuin isompi. Menee siis vastaavista ongelmista kuin Luu paljon pahempaan jamaan. Selässä oli tiukkoja kalvoja, joihin Piira suositteli muutamaa laserkäsittelyä ennen EO-reissua.

Lauantaina piti olla EO-leirikin, mutta se jää nyt väliin. Tärkeintä on nyt saada pidettyä Nipsu fyysisesti kunnossa.