Tänään käytiin lähikentällä vielä valoisan aikaan.

Luu aloitti seuraamisella. Muistuttelin ensin takapään käyttöä askelilla oikealle (tekee kyllä kivasti suorana, mutta ei juuri ristiaskeleilla) ja ympyrällä vasemmalle. Sitten muutama vasemmalle käännös seuraamisen yhteydessä. Aika kivasti! Myös suoraa pätkää, oikealle käännöstä ja täyskäännöstä. Kotikentällä seuraaminen on kivan maltillista, pitää hyvin paikan takana eikä paina.

Jääviä sekaisin idarimaisesti. Tässäkin seuruu pysyi yllättävän hyvänä. Sotki jonkunverran istumista ja seisomista. Otin niitä ensin paljon ja sitten mukaan maahanmeno. Nyt ei jumittanut kertaakaan. Istumisessa olen yrittänyt jättää vartaloavun kokonaan pois. Pakko siihen on vaan alkaa luottaa. Vaikka ei ihan aina istukaan :D

Kaukoja takapalkan kanssa, vähän ylipitkällä matkalla. Ensin ekoja vaihtoja, vapautusta aloituksista ja peruuttelua. Sitten muutaman vaihdon sarjoja ja yksi kokonainen. Seiso-istussa pompsautti, mutta ei musta pahasti eteenpäin. Muuten näytti ihan hyvältä.

Tässä välissä Luulle tauko ja mummeli kehiin. Tuittu teki seuraamista ilman palkkaa. Ihan hyvin. Sitten kiertoa, yksi stoppi ja sivulle. Tässä sääti jotain, varmaan kun ei ollut saanut palkkaa. (Ennen omaa vuoroaan oli kuitenkin palkannut itsensä omatoimisesti Frolic-pussista...)

Ja vielä ruutuun. Tuuli oli heittänyt merkit ja nauhat ties minne, joten kävin korjaamassa ja näytin samalla Tuitulle paikan. Meni ihan hyvin, mutta pysähtyi ihan etureunan sisäpuolelle. Otettiin uudestaan kokonaisena, nyt korjasin vähän pidemmälle, kun jäi niin etureunalle. Kävelyissä taisi kerran nousta seisomaan. Kolmas lähetys vielä. Jäi taas ihan eteen, mutta korjasi vähän taaksepäin, kun en reagoinut. Hyvä Huisku :)

Luu aloitti toisen kierroksen tunnarilla. Kapuloita vajaa 20, isoin välein leväällään. Vieraat "hajuttomia". Ekalla ei edes tarkistanut kaikkia, kun osui melkein heti omalle. Tein vielä toisen niin, että oma oli takareunassa kauempana muista. Nyt etsi kauemmin, mutta hyvin!

Merkkiä vaihteeksi ihan ilman mitään hämyjä. Ekalla jäi sivuun, käskin korjata ja kehuin. Toisella hyvin. Kolmannella taas sivuun, korjaus ja pelkät kehut. Seuraavilla hyvin. Muutama asennon suoritus merkkiä kiertämällä. Ne ok.

Sitten loppuhuipennuksena merkille ja ruutuun. Ekalla jäi taas vajaaksi, korjasin, kehuin ja kutsuin pois. Toisella hyvin, siitä kehut ja palkaksi ruutuun. Ruudun paikka ok. Toinen vielä toisesta suunnasta. Nyt heti merkille hyvin, palkkasin. Toinenkin hyvin, siitä ruutuun. Ja ruutuunkin hyvin :)