Oi että mä pidän näistä kotikisoista, joissa minit ja maksit on eri päivinä! Tällä kertaa jopa eri viikonloppuna! :D Se kahdella radalla yhtäaikaa sinkoilu ei vaan houkuta, vaikka tavallaan ihan hyvää päätreeniä onkin. Stressi menee vaan yleensä ärtymyksen puolelle, kun pitää arpoa luokkien alkamisaikoja eikä ilmoitetuista ajoista pidetä kiinni.

Oli muutenkin mukavan nopeat kisat, kun luokat oli pieniä, mutta mentiin silti peräkkäin. Tuomarina oli Anne Viitanen, mutta radat oli tänään ihan mukavia :)

Aloitettiin hyppärillä. En jotenkn löytänyt rytmiä radalla, vaan ohjaaminen oli koko ajan semmoista paniikinomaista. Ajauduin liian pitkälle, olin myöhässä jne. Selvittiin kuitenkin virheittä ja voitettiin!

C

Eka aksarata tuntui sujuvammalta. Puomi oli kyllä surkea, kun käännyttiin tiukasti :p Putkelta kepeille piti varoa ansaestettä ja tein putkella flipin. Pidin kuitenkin Nipsua inasen liian pitkään vasemmassa kädessä ja rengas tuli sille vähän yllättäen. Nähtiinpä sitten sekin, että 7-vuotias kokenut agilitykoira hyppää renkaan sivusta ;) Tästä siis hylly.

B

Vika rata taas muuten ihan kiva, mutta puomi... :/ Vaikka vedätin, niin pysähtyi liian ylös! Tähän meni sitten aikaa, mutta saatiin sentään lohtupalkintoja kolmannesta sijasta :)

A

Kisojen jälkeen jäätiin treenaamaan puomia. Kiitos Hannalle avusta! Kokeiltiin nyt semmoista, että Nipsu saa palkan heti kontaktilla. Muutama oli parempi, suurin osa ei. Vaikeinta on, että siinä toiminnassa ei ole mitään selkeää logiikkaa. Nyt ajattelin joka tapauksessa juoksuttaa muutamat kisat vain läpi, jos saisi edes himmailukaavan rikottua. Nuo näiden kisojen kaltaiset toistot eivät ainakaan vie eteenpäin. Ja ensi viikoksi Nipsu tulee meille hoitoon, joten yritetään ehtiä ottaa semmoinen tehoprojekti treenien suhteen :)