Pienen iltalenkin yhteydessä pienet tokoilut lähikentällä. Eipä ollakaan hiekalla tokoiltu pitkiin aikoihin. Ja niin vähän nyt muutenkin, että kyllä oli bordercollie onnellinen, kun pääsi tekemään <3

Alkulämppänä vähän kaukotekniikkaa. Ollaan tultu nyt sitten semmoiseen pisteeseen, että seiso-istu toimii kaukaa, mutta ei läheltä... No, parempi tietty näin päin, mutta saishan se toimia missä vaan. Lähellä vaan yrittää liikaa.

Seuraamista vähän. Yllättävän hyvä, vaikka seuraaminen ei yleensä kestä treenaamattomuutta. Pää heilui aluksi, mutta sitkeällä polvennostelulla sain sen vähän asettumaan.

Luoksetuloa maalinkierrolla. Teemana vauhti stopeista lähdöissä sekä eteentulossa. Kyllä sieltä alkoi vähän asennetta löytyä. Muisti myös, että hiekalla voi lukkojarruttaa :)

Jääviä eri tavoilla. Ensin niin, että mulla oli silmät kiinni, etten vahingossakaan antanut mitään katseapuja. Nää hyvin. Voi sanoa, että osataan vaikka silmät kiinni :) Sitten hitaasta kävelystä ja juoksusta. Yhden juoksu-seisomisen istui, kun käännyin kohti, muuten hyvin. Istuminen juoksusta tosi hyvä. Vielä asennot heti käännöksen jälkeen, nääkin kaikki oikein.

Tuittu teki vähän mummutokoa. Seuraamista, jalkojen pujottelua, maalinkiertoa, kaukoja ja istumista. Maalinkierto sujuu myötäpäivään jo kauempaa lähettämällä, vastapäiväänkin ihan läheltä. Tää on ollut Tuitulle tosi vaikea ymmärtää :) Liikkeestä istuminen oli ihan unohduksissa, piti vähän harjoitella.