Viikonloppuna touhuiltiin sentään jotain. Perjantaina käytiin bortsujen kanssa tekemässä pelkkää aksaa :) Ja ulkokentällä, kun oli ihan kesäkin edelleen.

Syy teki ensin puomia ja keppejä. Puomilla kolme ekaa toistoa (ilman mattoa!) hyviä ja huolellisia osumia! Mutta kun muutin vähän omaa liikettä tms., loikki ylikin. Kepeillä suorat lähestymiset eivät onnistuneet millään, jos oli yhtään vauhtia. Kulmista meni paremmin ja loppuun pujotteli tosi hyvin, vaikka kiihdyttelin. Edelle vedättämään en vaan vielä ehdi, kun täytyy odotella noissa aluissa. Toisella kiekalla tehtiin jotain radanpätkää. Tai paria erillistä lyhyttä. Vähän in-iniä ja vauhdikas suora keinulle. Ekalla keinulla teki muistaakseni ensimmäistä kertaa ikinä ihan rehellisen lentokeinun, sotki varmaan puomiin. Korjasi heti, eikä pelästynyt suunnattomasti :)

Luu teki välissä myös vähän ratapätkiä. Oli aika takkuista, kun omat jalat olivat keskiviikon fysiikkatreeneistä tosi kipeät, enkä pystynyt liikkumaan kunnolla :D No, saatiin jonkunlaiset puomi- ja keinutreenit.

Launtai-iltana treenailtiin Katin kanssa. Ensin tokoa ulkokentällä. Luu teki ensin nostojaan, luoksaria ja tunnarin liikkuroituna. Oli jotenkin löysän tuntuinen, varmaan koska treenitauko ja kuumuus. Tunnarin teki kuitenkin ihan nätisti.

Syy teki kaksi kierrosta. Ensin ihan vaan kehäänmenoa ja siirtymiä, joissa palkkailin hyvää asenetta. Jonkun verran piti korjailla, kun laiskotteli sivulletuloissa tai bongasi kentästä namin hajun :p Seuruun alkuja, jotka oli nyt hyviä. Seuraamisessa lähtee taas vaan keulimaan, joten paikkaa pitää muistaa muistutella. Liikkeestä maahanmeno oli tarkoitus tehdä liikkuroituna ja sellaisilla avuilla, että tekisi hyvällä tekniikalla. Ei onnistunut, tää taas treeniin! Pitoa ihan helppona, ei vaan ollut. Ja vikana pari ruutua. Ilman näyttöä taas tyhjään ja kivasti löysi :) Kohta täytyy ottaa työn alle tarkempi paikka ja stopit.

Tokalla kierroksella vaan kaukoja ja luoksaria. Kaukoissa yritettiin saada hyvä istumaannousu liikkuroidusti. Ei onnistunut kovin hyvin tämäkään, isoilla avuilla jotenkin. Luoksarissa jätin takapalkan. Nyt jäi siihen sen verran kiinni, ettei tullut sivulle asti. Sivulletuloja vielä erikseenkin.

Sitten aksaa hallissa. Syylle ensin puomia. Ilman mattoa, Kati palkkaamassa. Taas alkuun joku hyvä, mutta sitten tuli kunnon loikkiakin. Ei maltettu olla tekemättä muutamia keppejäkin, vaikka olen koittanut treenata niitä vain maks. kahdesti viikossa. Tehtiin alkua niin että Kati piti kiinni, hetsattiin ja palkkasin kakkosväliin. Ehkä muutama tuommoinen toisto auttoi sytyttämään lampun tai sitten vaan kuu ja tähdet olivat tänään suosiollisia, mutta sen jälkeen osasi mennä suoraa ihan hyvällä vauhdillakin! Seuraavassa treenissä nähdään sitten :)

Tokalla kierroksella kokeiltiin uutta kehyksetöntä rengasta. Ei ollut mitään ongelmia. Se näyttää varmasti ohjaajan silmissä paljon oudommalta kuin koiran. Palkkailtiin myös in-inejä niin, että yritin lähteä reippaasti liikkeelle toiseen suuntaan. Aika kivasti jo moni kohta, mutta vielä riittää vaikeammissa tekemistä.