Sain synttärilahjaksi hellepäivän. Ihanaa! Suomessa ei ole koskaan liian kuuma. No okei, ehkä koirille, mutta sekin on järjestelykysymys :)

Nähtiin Maijun kanssa Niihamassa ennen valkkuaksoja (jossa mulla oli koulutusvuoro). Käytiin lenkillä ja tokoiltiin. Molemmat kentät olikin varattuja jo viideltä, joten tehtiin siinä autojen välissä, mitä voitiin.

En ollut suunnitellut, vaan matkin järkän Maijulta. Paitsi että alkuun kaukoja. (Ja idaria ei ehditty.) Piti tehdä kisamaisesti, mutta Luu ei taas vaihteeksi pystynyt millään tekemään oikealla tekniikalla. Lisäksi alkoi tehdä vaihtoja ihan omia aikojaan ja kaikkee tyhmää. Piti sitten hinkuttaa aikansa, että saatiin joku tolkku tekemiseen.

Ohjatussa yksi moka merkillä, kun ei istunutkaan. Muuten ok. Molemmat puolet kerran, oikea pysäytyksellä. Piti ihan kohtuuhyvin, mutta ei sitten irrottanut... Sitäkin sitten vähän hinkuti hinkuti.

Tunnari, rinki. Ekalla merkkasi TAAS oman, mutta ei nostanut...! Kutsuin pois, uusinnalla parempi. Kerran vielä kokonaan uudestaan. Osui heti omalle, kävi viereisellä, mutta palasi sitten nostamaan :) Tunnarin palautukset on nyt tosi huonoja, tulee hitaasti, mutta silti törmäten.

Hyppynouto pitkästä aikaa. Ekalla pysäytin ennen kapulaa (oisko ollut maahan?) ja palkkasin, sitten päästin lennosta noutamaan. Ihan ok.

Vähän vissiin täytyisi tuota liikkeiden tekniikkapuoltakin muistutella, vaikka treenien pääpaino onkin asenteessa...

Maiju otti Luun mukaan pienelle jäähkäkävelylle, kun menin vetämään treenejä. Oli kuulemma ollut aika raskas. Kun minä jäin rakentamaan rataa, niin pienen bordercollien päässä taisi pyöriä vain yksi ajatus: agilitykenttä, agilitykenttä, agilitykenttä...