Juhannus kului lähinnä kyläillessä ja tokon MM-kisoja seuratessa. Luukin (ja Tuittu toki myös) pääsi lauantaina poikia moikkaamaan. Harmi vaan, kun Taito oli vielä vähän niinkuin saikulla, joten piti rajoittaa. He sitten sivistyneesti vaan seurustelivat. Eivät yhtään yrittäneetkään painia ;)

Sunnuntaina mentiin treenaamaan! Aksaa! Iskelään Lean, Hannan ja Lotan kanssa. Hanna jonkun radan sovelsi. Luun kanssa tavoitteena oli vain päästä tekemään jotain ennen maanantain kisoja.

Tauko näkyi ehkä hieman huonona mielentilana. Luu on "ylivireisenä" semmoinen ärsyttävä jäkittäjä, ei lue rataa niin hyvin ja on mussa kiinni. Meno ei siis ole niin rentoa. Nyt se näkyi varsinkin kontakteilla, joilla ei mennyt varmaan kertaakaan alas asti ilman etupalkkaa. To-del-la raivostuttavaa ja turhauttavaa. Samoin yhdessä leijeröintikohdassa se jätti tosi helposti irtoamatta, jos yhtään harkitsin oman linjan kääntämistä liian aikaisin. Irtosi kyllä sitten vaikka paikaltaan pelkällä käskyllä, joten ei ollut siitä kiinni.

Putkesta keinulle puomi leijeröiden meni sen sijaan tosi hyvin. Olin toki suosiolla vienyt keinulle palkan heti ekalla kerralla ;) Jaksan silti edelleen iloita siitä, että putkesta eteenpäin irtoamiset toimivat nykyään!

Radan lopussa oli takaakiertokohta, johon en kunnolla ehtinyt, ja se meni räpiköiden. Muuten saatiin kyllä kaikki ohjaustekniset jutut sujumaan ihan kivasti.

Kiva laji tää kyllä on! Ja sen treenaaminen hauskaa, kun on mukava porukka! Vois vaikka käydä useamminkin :)