Nykyhistorian toiset agilityn halli-SM-kisat kisattiin 24.-25.3 Ojangossa. Viime vuosi minin ja maksin kanssa (kotoa edestakaisin ajellen) oli niin jäätävä setti, että tänä vuonna päästin itseni helpommalla ja ilmoitin pelkän Nipsun. Eipä Luulle tosin olisi ollut luokkaakaan, olisi joutunut hyppimään makseja.

Nipsu ontui toista etujalkaa edellisten kisojen ja levon jälkeen. Se kuvattiin luustoltaan täysin puhtaaksi ja oletetuksi diagnoosiksi jäi jonkunlainen lihasvenähdys. Se on ollut siis tauolla ja käynyt fyssarilla. Aksaesteitä Nipsu ei ollut nähnytkään seitsemään viikkoon. Olisi ollut hyvä päästä ottamaan vähän tuntumaa ennen SM-kisoja, mutta halusin pitää sille mahdollisimman pitkän tauon. Lenkkeilyä se kesti jo hyvin ja suureksi onneksi viikonlopun startitkaan eivät aiheuttaneet mitään oireilua!

Siinä tuntuman puuttumisena tauko sitten näkyi. En löytänyt yhdellekään radalle hyvää rytmiä, mistään flowsta puhumattakaan! Lauantaina oli kaksi karsintarataa, ja niiden jälkeen teki mieli jättää koko leikki kesken.

Ensimmäinen aksarata oli töksähtelyä alusta loppuun, mutta siltä saatiin sentään tulos. Rima ja vitonen keppien kesken jättämisestä...?! Jälkikäteen "lohdutti", että sama kämmi oli käynyt monelle muullekin, eli siinä oli joku juttu. Loppusuoralla oli myös kehikoton rengas, jollaista Nipsu ei ole nähnyt ikinä. Vähän jännitti, mutta varman oloisesti se siitä sujahti! Saadaan kohta tuommoinen onneksi treenikäyttöönkin, niin ohjaajan ei tarvitse jatkossa järkyttyä ;)

Eka rata

Hyppäri oli kunnon luukutus! Ja harvoin on pakka levinnyt näin totaalisesti :D Hyllytettiin heti kakkoselle, kun en saanut Nipsua takaakiertoon. Sitten meni suunnilleen jokatoinen este väärästä suunnasta ja väärässä järjestyksessäkin, kunnes tajusin poistua radalta :D

Toka rata

Sunnuntai koitti vähän turhan aikaisin, mutta vielä oli vakaa aikomus taistella vikalta radalta nolla ja finaalipaikka. Aika pitkälle päästiinkin, mutta sitten Nipsu lensi puomin ja jatkoi samoilla vauhdeilla hyllylle.

Kolmas rata

Joukkuekavereilla oli mennyt paremmin, mutta tässä vaiheessa vähän salaa toivoin, että ei päästäisi finaaliin - siihen kun oli tuntikausien odotus. Ja omasta tekemisestä oli niin epäluottavainen fiilis. Päästiin sitten kuitenkin ja hyvä niin! Onhan tuo viestikisa ihan älyttömän hauska! Ja kiva oli myös seurata yksilöfinaaleita ihan rauhassa turistina.

Nipsulle valikoitui hyppäri, jossa oli tosi inhottava putkikohta. Ohjaussuunnitelmakin oli vähän epätoivoinen selviytymisyritelmä. Nipsu kääntyikin putkelta "väärin" (radan suhteen) ja kiersi pienen ylimääräisen mutkan :D Tiputettiin vielä yksi rima, mutta viikonlopun esityksiin nähden hidas vitonen oli ihan kelpo venyminen! :D Ruulle nolla, Junnulle nopea vitonen (viimeisestä rimasta!) ja Hallalle vitonen kiellosta. Näissä geimeissä tulos on aina kova juttu ja tuloksella 15 napattiin SM-hopeaa! Paljosta ei jäänyt voittokaan kiinni, mutta jossiteltavaa nyt on jokaisella.

Joukkuefinaali

Viikonlopun kruunasi TamSKin hieno joukkuemenestys, kun medit ottivat pronssia ja maksit hopeaa!

WP_20180325_19_57_42_Pro.jpg

29634181_10216079361645220_458670459_o.j

29513774_10216079381685721_1307233431_o.

WP_20180326_13_37_44_Pro.jpg
Pronssi puuttuis värisuorasta ;)