Maanantaina avattiin hakutreenikausi! Luun kanssa ei viime vuonna montaa treeniä ehditty tehdä, ja nyt oli siis vielä pitkä talvitauko takana. Oltiin Kultatiellä.

Luu treenasi toisena. Neljä ukkoa hajuhakuina. Kati laitettiin varuiksi ekaksi. Hyvin Luu tuntui muistavan, mitä tämmöisessä paikassa ollaan tehty ja odotteli intoa piukeena omaa vuoroaan. Ensimmäisen hajunhaulla (vas. etukulma) reagoi tosi aikaisin, eikä käyty ihan piilolla asti. Lähetyksessä teki pienen koukkauksen ennen löytämistä. Ryysi Katin päälle kuulemma aika onnellisena...

Vierailla maalimiehillä oli vähän varovaisempi, mutta teki hyvin töitä. Iikan kanssa ei oikein leikkinyt uudella pehmofrisbeellä, mutta palloleikit olivat ihan jees. Toinen ja kolmas pisto olivat hyviä, mutta viimeisellä sattui pieni unohdus. Palasin melkein keskilinjalle lähettämään ja n. puolivälissä Luu pysähtyi paikalleen ihmettelemään. Palasi luokse ja uudella lähetyksellä pysähtyi samaan paikkaan. Lähdin kävelemään sitä kohti ja pari askelta otettuani Luu lähti ja eteni suoraan piilolle.

Koko reissuun kului taas melkein viisi tuntia. Tämä on kyllä tämän harrastuksen kurjin puoli...