Käytiin SDP:llä aksaamassa. Suojasin Luun tassun varmuuden vuoksi, eikä haitannut menoa mitenkään.

Tarkoitus oli tehdä vain kontakteja ratatreenin yhteydessä, mutta kun edellisen jäljiltä oli valmiina seitsemän hypyn perussarja, niin pakkohan sitä oli tehdä alkuun. Hyppelyissä ei ollut mitään järkeä, Luu loikki vikaa väliä koko ajan yhdellä loikalla. Laittelin sitten lelua vikalle hypylle.

Sitten rakensin radan, jossa kaikki kontaktit. Yritin tehdä taas helppoa, semmoista 1-luokan tasoa, mutta en kyllä ole siinä kovin hyvä :D Omat rajoituksensa on toki siinä, kun ei viitsi yksin siirrellä kontakteja, ja muitakin esteitä mahd. vähän...

Ensin tehtiin kaikkia kontakteja erikseen ja parin esteen kautta. Ensin laatikon kanssa, sitten ilman. Paitsi keinua pelkästään ilman. Sitten koko hommaa ratana, paitsi että pätkittäiseksihän se meni. Parhaimmillaan taidettiin päästä kahdessa pätkässä. Radalla tehtiin kontaktit ensin ilman laatikoita ja lopuksi vielä laatikoilla. Puomilla tuli yksi tai kaksi mokaa, aalla muistaakseni yksi. Keinulla osui joka kerta, mutta yksi oli vähän kiikun kaakun. Pistin Luun mokista aina hetkeksi jäähylle. En tiedä, oliko sillä sen enempää vaikutusta kuin pelkällä huomautuksella tai puhuttelulla, mutta sain itselleni sopivan rauhoittumistauon. En halunnut antaa Luulle sitä valtaa vaikuttaa omaan viretilaani ;)

Puomin alastulot Luu teki ihan superisti alussa, kun tehtiin erikseen. Jäin jälkeen ja Luu oli ihan sen näköinen, että meinaa tulla vinoon. Sitten se selvästi mietti ja oikein länttäsi tassunsa ihan suoraan eteen :) Kyllä niistä väännöistä sen mieleen jotain jää...! Radalla kierrosten noustessa tämä vähän unohtui ja piti korjailla tassujen suuntaa. Aalla vahvistettii pysymistä, kun pari kertaa Luu lähti mun "vau"-hämystä. Alkaa toki samoin kuin "vapaa"... Sen sijaan pysyi hyvin, vaikka menin ohjaamaan takaakiertoa ja annoin hyppy-käskyn. Tule-käskystä se meinasi lähteä, mutta ei lähtenyt.

Tuittukin pääsi Luun tauoilla ja jäähyillä höntsäilemään yksittäisiä esteitä.