Yksi talven luistinkenttä tuossa lähellä oli ihan yllättävän hyvässä kunnossa. Kovan lumen päällä oli ohut kerros uutta lunta, joka piti ihan hyvin. Sinne siis!

Luoksetulon lopuilla aloitettiin. Meinasin tuskastua ihan, kun ne oli niin hitaita...! Vauhtipalkka (jalkojen välistä) tuntuu kuitenkin toimivan. Mun veikkaus oli, että namilla alkaisi toimia paremmin ja lelu jähmettäisi, mutta sillä mennään, mikä toimivammaksi todetaan... Palkkasin ne pari eteentuloa kuitenkin ensin namilla.

Idarijuttuja. M-I-I, asennot ok, mutta ekassa istumisessa ennakoi seuraamista ja senkin jälkeen liikutti tassua. Sitten palkkasin yhden heti ekasta istumisesta, kun näytti sivusilmällä katsoen tekevän niin hyvin. I-M-S, jossa ekalla kertaa istui seisomisen (AAARGH!), uusinnalla ok. Sitten piti tehdä joku sarja, mutta ennakoi ekalla suoralla seisomisen oletettuun asennon paikkaan... Tehtiin sitten mooonta hämykäskyä ja muistaakseni istuminen, ok. Vielä S-I-I-S (vaihtelevilla matkoilla...), ok.

Kaukoja. Matkana n. 10 metriä. Ensin M-S-M-vaihtoa, jossa ehkä joka toinen onnistui ja joka toisessa liikutti toista takatassua. Viimeksimainituista torut ja ensiksi mainituista hirmuiset kehut, namia ja satunnaisesti leluakin. Kokeilin pitkästä aikaa myös lelua edessä. Se toimi joskus, mutta sitten sen jähmettävä vaikutus alkoi heikentyä. Nyt toimi taas, joten ehkä sitä voi käyttää aina kausittain ;) Seisomiset meinaa kyllä jähmettyä liikaakin, mutta maahanmenoihin vaikutus oli just eikä melkein. Vielä muutama I-S-M ja M-I-S-M. Jälkimmäisissä piti kyllä hinkuttaa sitä istumistakin, kun ei voi heti tehdä kunnolla. Näissä maahanmenot oli parempia, kun jää istumisesta noustessaan sopivasti sumppuun.

Seuraamista. Aloitin vaihteeksi niin, että tein heti alkuun askelsiirtymiä. Ne ehkä vaativat lievää hienosäätöä, mutta katsellaan sitten joskus... Sitten eri tempoja. Juoksussa lähti kerran keulimaan, mutta korjasi hyvin huomautuksesta.

Loppuun koitettiin vielä platzista nousua pakki-tempulla. Ollaan tehty sitä sisällä, missä se toimii superhyvin. Nyt ulkona tuli vissiin vähän yllärinä ja tarvi pientä apua, mutta sitten ihan hyvin. Käytin sitä jonkun liikkeen alussakin ylläritemppuna, kun se on Luun mielestä jostain syystä aika sairaan siistiä.

Ja Lentsun oppien mukaan ohjaajalle palkkioksi suklaamuna :)