Maanantaina vietettiin valkkuryhmän kanssa pikkujoulunyyttäreitä, mutta toki pääasiassa treenattiin :)

Luu aloitti ohjatulla. Tarkoituksena oli ensin palkkailla merkkiä ja sitten keskittyä nostoihin. Vasen kapula laitettiin vinoon helpottamaan taakse kiertämistä. Merkki oli heti aika hyvä, palkkasin sitten vaan sen ekan. Ensimmäisen vasemman nosti väärin, seuraavan (muistaakseni muistutuskäskyllä) oikein. Oikealle tulikin sitten kaikkea muuta säätöä. Ensinnäkin olin itse tyhmänä jättänyt sen jo haetun vasemman kapulan oikealle kentän reunalle, ja lähetin sitten hakemaan oikeaa ilman, että liikkuri edes käveli uudestaan. No, Luu haki sen kapulan sieltä oikealta... Seuraavaksi Luu yritti mennä kahteen otteeseen keskikapulalle (mutta sain sen pysäytettyä!!!). Oikea taisi olla muutenkin vähän vaikea, kun lähellä oli niin paljon kaikkea sälää. Intollakin oli siinä vaikeuksia. Lopulta päätyi oikealle oikealle kapulalle. Nosti takaa, mutta tosi rumasti. Noihin pitäisi kyllä ehkä keksiä jotain.

Sitten muutama kaukojen vaihto. Nyt ei onnistunut seiso-maakaan sitten millään, joten ei edes yritetty istumista.

Häiriökontaktia ihan vaan perusasennossa. Kaikenlaista liikettä ja huutelua. Luu oli aika hyvä, tajusi heti mitä tehdään, ja meni heti "kuplaan", yleensä kun se vaatii muutaman mokasta huomautuksen ensin. Vilkuili kyllä nytkin muutamaan kertaan, ja kerran Maiju sai Luun jopa maahan.

Omien vuorojen jälkeen tehtiin paikallaolot. Maiju liikkuroi, joten tehtiin kehäänmenoineen kaikkineen. Tein kisamaisesti, enkä palkannut välissä, vaan vasta makuun jälkeen. Istuminen ok. Makuussa meni tosi huonosti alas, korjasin. Jäi sitten makaamaan ihan hakatun näköisenä nenä lattiassa. Eikä noussut kunnolla ylös. Otin alkuja ja loppuja sitten vielä erikseen. Tosi harvoin muuten tulee tehtyä noita liikkurin kanssa...!

Loppuosiossa seuraamista yleisessä häiriössä. Ei kovin hyvä. Tein aika paljon ja sain joitain pätkiä sinne päin, mutta kovasti yritti lusmuta.

Hyppynoutojuttuja. Nyt oli taas ihan ok ja taisi tuodakin ihan hyvin.

Ruudun paikan korjailua, jota ei kyllä yhtään tajua. Turhautuu vaan ja alkaa möykätä. Tein muutaman sitten näyttämällä.

Ja tokojen jälkeen kontakteja. Tarkoitus oli tehdä kaikkia laatikon kanssa, mutta keinua ei sitten enää jaksettu. Ensin puomia. Alkuun teki monta ihan tosi hyvin, yritin sitten vaikka mitä. Vedätin, vastaanotin, lähetin ja hetsasin. Varsinkin noilla hetsauksillä teki tosi hyviä. Sitten tein muutaman esteen ja keppien kautta reilusti vedättämällä. Tämäkin oli ekan kerran hyvä, mutta uusinnoilla alkoi loikkia. Muutaman kerran mokasi, mutta malttoi sitten tehdäkin. Samalla tuli treenattua takaaleikkausta pituudella, ihan hyvin näköjään onnistui.

Aata vaan suoraan tai hypyn kautta. Aat oli tosi huonoja. Jonkun meni selvästi yli, mutta suurin osa oli ihan rajalla, enkä yhtään nähnyt, osuiko vai ei :( Muutaman näin osuvan, mutta nekin osui tosi ylös. Näytti siis, että teki periaatteessa kaikki samalla tavalla, ja tuurista riippuen sitten osui tai ei. Haluaisin nähdä, että Luu oikeasti tähtäisi aallakin. Nyt palkka/moite saattaa tulla koiran mielestä epäloogisesti, jos se ei yhtään ajattele sitä menemistään, roiskii vaan.